PUČE BRUKA! Visoki petrovački SNS “domaćin” funkcioner čeka blizance sa švalerkom?!

Brutalna sprdnja “deponije” kadrova i ljudstva nalik nečoveštvu u gaženju pasivne multinacionalne grupacije, ime je i prezime lokalne SNS vlasti u Petrovcu na Mlavi. Javna (Opštinska) Kuća je u poslednjih 11 godina, bukvalno, slepački kupleraj neiživljenih foteljaša, “opasanih” politikanstvom, kojima se ubija petrovačka opština.

Foto: Ilustracija/Profimedia

Javna (Opštinska) Kuća, vrhunsko arhitektonsko zdanje u samom centru Petrovca na Mlavi, opet je na stubu srama.

Naime, na lovačkoj proslavi nakon lova na ledenu patku u Dubočki, prošlog meseca, neželjeni svedoci su, nakon popijene koje više ljute, zatekli neverovatan prizor na parkingu – “domaćina” funkcionera koji je na zadnjem sedištu, u seksualnom zanosu, dohvatio zgodnu vlasnicu poznatog restorana u Petrovcu na Mlavi, pa udri! “Pukla” je bruka neviđenih razmera, o kojoj se, na surovu zapovest unezverenih SNS foteljaša, zaverenički ćuti.

Razvrat, do neba pokvarenost, propast, pakao…sodoma i gomora petrovačkih SNS nazadnjaka, brutalnih lokalnih vlasnika vlasti. Gotovo je nemoguće poverovati, al’, “nabodena” vlasnica se izlanula, pa, ogolila istinu – posle urnebesnog naskakanja na zadnjem sedištu, mlada i atraktivna vlasnica restorana sada nosi blizance poznatog petrovačkog “domaćina” funkcionera!

Ko su akteri ovdašnjeg nezapamćenog seksualnog skandala, to petrovački opštinski zvaničnici dobro znaju, ali, ni u snu, ne smeju da saopšte. Čak, šta više prete dolepotpisanom da će ga svi orkestrirano tužiti ako objavi identitet aktera ove sodome i gomore.

Inače, poznati “domaćin” funkcioner G. R., oženjen je i visokopozicioniran u hijerarhiji petrovačke opštinske uprave (puno ime i prezime poznato redakciji), dok napunpana J. A. je ovdašnja mlada i atraktivna vlasnica restorana u Petrovcu na Mlavi, od ranije poznata jednom delu javnosti po sličnim javnim (ne)delima (puno ime i prezime takođe poznato redakciji) koja ćemo u narednoj objavi i da obelodanimo.

Mada, za lokalne petrovačke vlasnike vlasti, ovaj i ovakav slučaj, baš i nije…nešto posebno alarmantno, a ni “domaćinu” funkcioneru nije prvi put da ga ne vadi na vreme. “Pokretna traka” nezapamćenih SNS afera, za stranačke petrovačke vlasnike vlasti ovo i nije neka novost, praksa je da se, javno, silom prdi.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Domaćin bolje da se ugledao na svog sina. On je prošle godine izašao ovde na sajtu kako cepa plakate i kako je jedan od aktivnijih botova. Što se kaže, manje zlo.

  2. То су измишљотине. Тај на кога ви типујете није… Да смаже печено прасе од 25 кила. то очас посла. Да истресе гајбу пива и то очас посла… А да се упусти такве работе код такве бедевије е… па то не бива. Ту богами треба да се “ОРЕ” и то “ДУБОКО” а тај није за то … Брзо се смори..

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker