JAVNI UVID: Plan detaljne regulacije aerodroma Srebrno Jezero

Odluka o izradi Plana detaljne regulacije aerodroma Srebrno Jezero u Opštini Veliko Gradište objavljena je u Službenom glasniku opštine Veliko Gradište.

Rani javni uvid održaće se u trajanju od 15 dana od 10. avgusta 2020. godine do 25. avgusta 2020. godine, na zvaničnoj internet stranici opštine Veliko Gradište, odnosno u zgradi opštine Veliko Gradište.

Opštinska uprava opštine Veliko Gradište, Odeljenje za urbanizam i imovinsko-pravne poslove, kao nosilac izrade predmetnog plana detaljne regulacije organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, očekivanim efektima planiranja i dr.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije na izloženi materijal u pisanoj formi Odeljenju za urbanizam i imovinsko-pravne poslove, kancelarija 11, Žitni trg broj 1, 12220 Veliko Gradište, u toku trajanja ranog javnog uvida, zaključno sa 25. avgustom 2020. godine do 14 časova. Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica evidentira nosilac izrade predmetnog plana i iste mogu uticati na planska rešenja.

Mesto, vreme i način održavanja javne prezentacije, zavisi od epidemiološke situacije u Republici Srbiji i jedinici lokalne samouprave.

Javnost će blagovremeno biti obaveštena o mestu, vremenu i načinu održavanja javne prezentacije.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker