PRVI PIK: Robert Prosinečki menja Muslina na klupu fudbalske reprezentacije Srbije?

Iskusni stručnjak, koji je posle osam godina odveo Orlove na jedno veliko takmičenje, u ovom slučaju Svetsko prvenstvo u Rusiji, neće više biti selektor Srbije, pa će Fudbalski savez što pre morati da mu pronađe zamenu.

Robert Prosinečki

Danima već traju razgovori na relaciji Muslin – FSS. Sastanak u četvrtak između predsednika Slaviše Kokeze i iskusnog trenera, koji je trajao puna tri časa, nije doneo nikakvo razrešenje situacije sa aktuelnim selektorom o čijoj se smeni sve glasnije piše ovih dana u gotovo svim medijima.

Prema pisanju hrvatskog portala na klupu fudbalske reprezentacije Srbije će sesti bivši igrač i trener Crvene zvezde

Krenulo je sa licitiranjem mogućeg naslednika, od Dragana Stojkovića Piksija, Vladimira Vajsa, Ljubiše Tumbakovića, Aleksandra Stanojevića, Ivana Jovanovića, ali su hrvatski mediji dodali još jedno ime.

Prema pisanju portala “dnevno.hr” na klupu srpske selekcije sešće Robert Prosinečki, bivši igrač i trener Crvene zvezde. Tu informaciju prenose u tekstu pod naslovom “HNS-u nije dobar, ali Srbima jeste! Evo plana za dovođenje Prosinečkog na klupu “Orlova””

– Saznajemo da je prvi izbor predsednika FSS Slaviše Kokeze upravo Robert Prosinečki. Tek posle njega se spominje Piksi koji je bogatim ugovorom vezan u Kini. On je vodio ozbiljne razgovore sa Slovenijom, ali mu je Srbija ozbiljniji izazov najpre zbog učešća na Mundijalu. Bio je trener Zvezde tako da je dobro upućen u prilike u srpskom fudbalu i igrački kadar. Jedini problem bi mogao da stvori unosna ponuda koju Prosinečki ima od turskog Bursaspora – navodi se u tekstu.

Da li je u pitanju samo još jedno ime koje je dodato na listu potencijalnih selektora ostaje da se vidi…

TPKNEWS/N.J.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker