ČOVEK PRELETAČ: Predrag Kadić se vraća u SPS?

U ponedeljak, 30. decembra 2019. godine, u Kulturno-prosvetnom centru u Petrovcu na Mlavi održan je Novogodišnji prijem za javne funkcionere i privrednike koji je organizovalo rukovodstvo Opštine Petrovac na Mlavi.

Predrag Kadić/Foto: Privatna arhiva

Međutim, Novogodišnji prijem nije mogao da protekne bez prisustva Predraga Kadića predsednika Saveta mesne zajednice Busur. Predrag Kadić čovek koji preleće iz partije u stranku i obratno.

Predrag Kadić u sali KPC-a u istom redu i blizu sedeo je do funkcionera Opštinske organizacije SPS-a u Petrovcu na Mlavi, Dragoljuba Milosavljevića Drage.

– U očima javnosti postaje veoma jasno da Predrag Kadić ima nameru da se vrati u Socijalističku partiju Srbije i sa sobom da vrati Zorana Tomića odbornika Skupštine opštine Petrovac na Mlavi i to iz ličnog interesa a ne u službi građana, već da pribavlja korist u novcu sebi i Tomiću – , rekli su nam Simpatizeri SPS-a Busur.

Napuštanjem SPS- a Predrag Kadić je pogazio program na koji postoji Socijalistička partija Srbije. Uništio je sve što je SPS stvarao decenijama, pravo na ravnopravnost. Kadić od kada je prešao u SNS nijednom nije sazvao i vodio Zbor građana, svoju vladavinu zasnovao je na mislima Zorana Tomića, bivšeg funkcionera Mesne organizacije SPS-a Busur. Predrag Kadić koji je izneo veliku laž o dodeli paketića – “Danas smo u Osnovnoj školi u Busur svoj deci sela Busur podelili paketiće”.

– Nije se udostojio da paketiće podeli deci koja su na odmoru, a žive i školuju se u inostranstvu, da na jednom mestu spoji decu koja žive u Busuru sa decom koja su u inostranstvu – , kažu simpatizeri SPS-a.

– Apelujemo na Opštinsku organizaciju SPS-a u Petrovcu na Mlavi i poručujemo da u članstvo SPS-a ne vratite i da ne primite ponovo Predraga Kadića i njegovog političkog učitelja – mentora Zorana Tomića. Među nama nisu potrebni da sa nama dele vrednosti socijalističke ideje i načela socijalizma koji su pogazili zbog novčane koristi – , zaključili su simpatizeri SPS-a Busur.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker