POŽAREVAC: Članovi Moto kluba “Vatreni” i ove godine delili paketiće (VIDEO)

Članovi Moto kluba “Vatreni” i ove godine su novogodišnjim paketićima obradovali korisnike Centra za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju.

Foto: Facebook

“Ovo je peta godina i mali jubilej naše akcije. U centru grada smo iskoristili priliku da se slikamo sa našim najmlađim sugrađanima i da im ulepšamo predpraznično raspoloženje. Podela paketića za korisnike Centra za dnevni boravk dece i omladine ometene u razvoju je akcija koja se održava svake godine bez izuzetaka”, rekao je Vladimir Lovre predsednik moto kluba “Vatreni”.

U prostorijama Centra održana novogodišnja priredba, nakon koje su korisnicima uručeni novogodišnji paketići od strane Moto kluba “Vatreni” i Kola srpskih sestara.

Foto: Facebook

“Ovo je bila prilika da se u ime Centra zahvalimo svima koji su tokom godine bili sa nama, a posebno ustanove čija su vrata tokom 2016. godine za nas uvek bila otvorena a to su: OŠ “Kralj Aleksandar I” , Gimnazija, Muzička i Medicinska škola, Centar za kulturu, Prijatelji Čačalice, Planinarsko društvo “Vukan”, kao i Udurženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim i autističnim licima i Udruženje “Veritas”, istakla je rukovodilac Centra Jasmina Turudić.

Foto: Facebook

U ime Moto kluba “Vatreni”, skup je pozdravio i Vladimir Lovre, naglašavajući da je ovo za njih jedna vrsta jubileja, jer je ovo peta godina zaredom da su organizatori ovih aktivnost.

Novogodišnju priredbu otvorili su učenici četvrtog razreda, OŠ “Kralj Aleksandar I” članovi dramske sekcije, sa učiteljicom Ljubinkom Jeremić i izveli predstavu “Crvenkapa i lenji vuk”, a potom su korisnici Centra izveli recitacije i muzičku igru.

Foto: Facebook

Priredbi su prisustvovali i članovi Udruženja “8. dan” , te su i njima ovom prilikom uručeni novogodišnji paketići.

Kako je najavila Turudić za sutra je najavljena dodela paketića od strane Vitezova višebojaca Konjičkog kluba Knez Mihalio, od 13 časova, koji će kočijama doći do Centra za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju.

TPKNEWS/Duga

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker