POVRATNIK IZ ITALIJE: Uhapšen pedofil iz Velikog Crnića kod Požarevca

Zoran O. (59) iz Velikog Crnića, opština Malo Crniće, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje nad maloletnom devojčicom (10) iz Velikog Crnića.

pedofilija

Sumnja se da je on u dužem vremenskom periodu neprimereno dodirivao i ljubio maloletnicu iz komšiluka, a policija je došla i do video snimka na kome se navodno vidi kako Zoran pipka i ljubi dete.

Slučaj pedofilije otkriven je u sredu, kada je jedan meštanin odlučio da prijavi Zorana policiji.

“Uhapšen je ispred seoske prodavnice. Neposredno pre hapšenja došao je u radnju sa desetogodišnjom devojčicom i nakupovao joj slatkiša. Napunio je korpu namirnicama, a kad su izašli napolje, poljubio ju je u čelo i navodno je pipkao po telu. Neko od mušterija iz prodavnice je pozvao policiju, znajući da ta priča već neko vreme kruži selom. Toj osobi je bilo mučno da sve to gleda i da ćuti, pa je odlučila da obavesti nadležne” kaže izvor iz istrage.

Policija je tražila video snimak iz prodavnice, koji im je dostavio vlasnik. Zoranu je određeno zadržavanje od 48 sati i predat je nadležnom tužilaštvu.

Kako meštani tvrde Zoran je nedavno došao iz Italije, gde je radio, i sa porodicom devojčice bio je u dobrim odnosima.

Meštani pričaju da je devojčicina majka radila kod Zorana i kod njegovog brata. Pomagala im je u kući i oko kuće i za to je dobijala novac. Ona je vodila svoju decu na posao, pa je njena maloletna ćerka često boravila u Zoranovoj kući.

Osumnjičeni ima troje dece i unučića.

TPKNEWS/Kurir

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker