KRVAVI KOMŠIJSKI OBRAČUN U VELIKOM GRADIŠTU: Na Svetu Petku perorezom ubo komšinicu u vrat

Minulog petka, na dan Svete Petke u večernjim časovima, u Velikom Gradištu u ulici Žike Popovića došlo je, najpre do verbalnog, a završilo se krvavim obračunom između prvih komšija Radovančeta Milenkovivića (61) i Dragice Perić (59).

Nakon žustre prepirke sa komšinicom, prema rečima našeg izvora iz policije, Radovanče M. sav besan izvadio je iz džepa perorez sa sečivom dužine desetak centrimetra i njime ubo u levu stranu vrata svoju komšinicu Dragicu. – Nakon uboda sva krvava Dragica je počela da zapomaže. Njen komšija Radovanče kada ju je ugledao onako krvavu veoma se uplašio i počeo da viče: „Šta sam uradio, šta sam uradio“. Nakon toga istim nožem sebe je ubo u grlo. – priča naš izvor i dodaje da je ubrzo na lice mesta došla policija i hitna pomoć koje je povređene zbrinula. Dragica je sanitetom prevežena u požarevačku opštu bolnicu, odakle je prebačena u beogradski Urgentni centar. Kako smo saznali Dragica se uspešno oporavlje od zadobijenih povreda, koje su kvalifikovane kao lakše, jer posekotine po vratu su bile površne, ali je iz preventivnih razloga zadržana još u bolnici.

U međuvremenu, nakon ukazane pomoći, napadač na komšinicu saslušan je pred nadležnim tužilaštvom u Velikom Gradištu, kome je na predlog tog tužilaštva sudija za predhodni postupak odredio pritvor do 30 dana. O kvalifikaciji krivičnog dela odlučiće se nakon saslušanja oštećene, pošto nije saslušana iz razloga što se još nalazi u Beogradu na lečenju.

Osumnjičeni Milenković u svom iskazu bio je konfuzan i nije mogao da ze se izjasni zašta je to uradio, mada je rekao da se sa komšinicom posvađao zbog“rekla-kazala“, gde je ona, navodno, trećim licima loše pričala o njemu.

TPKNEWS/M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker