OSVETA: Srbin u Švajcarskoj pretukao NATO pilota koji je bombardovao Srbiju!

Rade Stančić iz Loznice juče ujutru je u Cirihu pretukao engleskog pilota u kafiću “Hilt”, jer ga je čuo kako za susednim stolom s ponosom priča da je bombardovao Srbiju 1999. godine!

Nakon što ga je dobro naučio pameti, Stančić mu je rekao: “Od sada kad god se pogledaš u ogledalo, setićeš se Srba koje si ubijao!”

Ubrzo nakon toga, Stančić je napustio Švajcarsku. Kako saznaje Informer, Rade je sa prijateljem sedeo za stolom i razgovarao.

– Englez je za susednim stolom bio sa jednim lokalnim političarem, a u jednom trenutku mu je kazao da je bio vojni pilot i kako je sa ponosom pričao da je bombardovao “je*ene Srbe”. U tom trenutku Rade i njegov drugar su prestali da pričaju, jer mu se učinilo da Englez pored njega pominje Srbe i 1999. godinu. Pre toga su bili nasmejani jer su dogovarali posetu nekih srpkih pevača u Švajcarsku. Rade je zaćutao kad je čuo šta Englez priča i načuljio uši – priča izvor Informera iz Ciriha.

Zatim je Stančić ustao i krenuo ka Englezu i njegovom prijatelju.

– Lepo mu se obratio, ljubazno. Izvinuo se i rekao da je slučajno čuo priču o bombardovanju Srbije. Kada je Englez potvrdio, Rade mu je rekao da će dobro zapamtiti Srbe. Počeo je da ga udara šakama, a zatim je zgrabio staklenu posudu za šećer, pa je i njom udario Britanca. Bivši pilot je bio sav krvav, a njegov prijatelj je prizor gledao u šoku – kaže očevidac.

Avijatičar NATO pakta je, prema njegovim rečima, zapomagao i urlao od bolova, ali niko u kafiću nije smeo da se umeša u tuču.

– Tad mu je Rade rekao: “Kad god se budeš pogledao u ogledalo, setićeš se svih Srba i nedužne dece koju si pobio” – navodi sagovornik.

Nakon toga Stančić je izašao iz kafića i pobegao. Informer nezvanično saznaje da je odmah potom napustio Švajcarsku. Englez je sa brojnim podlivima i rasekotinama završio u bolnici.

TPKNEWS/Informer

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker