LOPOV SE KRIJE U PETROVAČKOJ BOLNICI: Pokojnici ukrali zlatni lanac, burmu i mobilni!?

Nesvakidašnja i nadasve morbidna krađa dogodila se u nedelju u Opštoj bolnici u Petrovcu na Mlavi gde je nepoznati lopov opljačkao – tek preminulu Ljiljanu Milošević (72), penzionerku iz Petrovca na Mlavi?!

Zgrada Opšte bolnice u Petrovcu na Mlavi

Kako saznaje TPKNEWS, Ljiljani Milošević koja je u nedelju ujutru preminula od posledica korona virusa, nepoznati lopov ukrao je zlatni lanac, burmu i mobilni telefon.

Bizarnu pljačku koja se najverovatnije dogodila u nedelju pre podne, primetio je njen sin Ivan koji je došao u bolnicu nakon što su mu iz bolnice javili da mu je majka preminula, i odmah je slučaj prijavio policiji.

Pripadnici kriminalističke policije iz Petrovca na Mlavi odmah su nakon prijave izašli na mesto događaja, obavili uviđaj i obavestili nadležno tužilaštvo, intenzivno tragajući za lopovom.

Da sve bude još bizarnije, prilikom naknadnog pretresa, policija je pronašla zlatni lanac u džaku prljave garderobe koji pripada pokojnici, dok burma i mobilni telefon nisu pronađeni.

Inače, ovo nije prvi slučaj da pokojnicima pre nego što budu prebačeni u kapelu, nestaju stvari u Opštoj bolnici u Petrovcu na Mlavi.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker