PRETEĆE PORUKE: Pretnje našem novinaru zbog teksta – „Dileru droge 3,8 godina zatvora!“

Nekoliko sati pošto smo na našem portalu objavili tekst pod naslovom: „Sporazumom o krivici diler droge osuđen na 3, 8 godina zatvora“, autoru teksta novinaru Momčilu Veljkoviću u njegov inbox stigle su dve preteće poruke.

U prvoj koja je poslata sa profila Ilić Igora traži se da se ukloni tekst sa portala. U njoj doslovce piše: „Da uklonite post koji ste izbacili u vezi dilera koji je dobi 3,8. Ako već pišete stavite inicijale samo! U drugoj poruci koja je poslata sa profila Tome Radova manje se preti a više vređa autor teksta. U njoj se navodi: „Ti si jedan običan magarac, trebalo bi da znaš šta se izbacuje na fejs. Ti samoprozvani novinaru nepismeni“!.

Veljković autor pomenutog teksta kaže da su ga poruke malo uznemirile, ali ne, i uplašile. – Poruke jesu malo uznemirujuće ali mi ne dotiču Tekst sam profesionalno uradio, a podaci koje sam izneo su relevantni. Svako ima pravo da bude nezadovoljan napisanim ali nema pravo da zbog toga preti. Ako neko misli da su iznete neistine može da tuži i satisvakciju da traži na sudu, a ne ovako. Zbog toga ove preteće poruke prijavio sam nadležnim organima, tačnije Višem tužilaštvu i policiji, pa neka oni protiv pošiljaoca preduzmu zakonske mere – rekao je naš novinar i dodao da će i dalje da profesionalno izveštava o svim temama, pa i ovakvim, bilo nekom krivo ili milo.

Uređivački kolegijum našeg portala oštro osuđuje pošiljioce koji su uputili pretnje novinaru Veljkoviću i od nadležnih organa traži da se pokrene postupak protiv njih i zaštiti novinar Veljković.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker