SA SOBOM POVEO I SVOJE DEVERUŠE: Nije se Šapić džaba udavao, za pola sata postao potpredsednik SNS

Aleksandar Šapić, lider Srpskog patriotskog saveza, izabran je na današnjem Glavnom odboru SNS za potpredsednika te stranke.

Screenshot

Tu vest je javnosti preneo Miloš Vučević, gradondačelnik Novog Sada i jedan od potpredsednika SNS.

„SNS je time dobio novu snagu i energiju i pokazala širinu i odgovornost sa ovim odlukama, kao i da SNS nema problem da prihvati sve koji žele da se uključe u tim koji treba da osnaži i povede Srbiju u pravcu napretka, ekonomskog i svakog drugog“, rekao je Vučević novinarima.

Izrazio je uverenje da će građanima moći da pokažu zašto su doneli odluku o ujedinjenju SNS i SPAS i kakav će kvalitet doneti.

„Šapić i ja se znamo iz nekog ranijeg perioda i srećan sam što je danas sa nama. Želim dobrodošlicu njemu i njegovim kolegama, i čestitam na izboru za potpredsednika GO SNS“, rekao je Vučević.

Podsećamo, prethodno je Nebojša Stefanović predao ostavku predsedniku stranke Aleksandru Vučiću.

Na Glavnom odboru koji je usledio, SPAS i SNS su se zvanično ujedinili, odnosno – SPAS je ugašen i pridodat naprednjacima.

(Tpknews.com/Tanjug)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Baš je jadan ovaj Šapić. Samo se vi udružujte, pukli ste svi zajedno u Srpskoj naprednoj stranci. Ko će više da glasa za vas?

  2. Posto je AV upisao skolu za kosarkaske trenere verovatno je angažovao Sapica da mu pomogne da završi za vaterpolo trenera i kandiduje se za selektora vaterpolo reprezentacije. Ha,ha..

  3. Sve je lakše sada kada je Aleksandar Šapić spretno uhvatio bidermajer koji je visoko put plavih visina zafrljačio Aleksandar Vučić. A zagrljaj? Kako ga je samo prigrlio novi gazda. Jače nego onomad Nebojšu iz Beograda. I prvo parče svadbene torte mu je krknuo u tanjir. Jedino je izostao svadbeni ples. Ionako će Aca ubuduće igrati onako kako svira prva violina orkestra koji se raspada po svim šavovima. Na tankoj žici. Jedino što kvari sreću je cinjenica da će narod gladan svega i sit svačega uskoro da uspostavi fakturu za ovo veselje. A ceh uglavnom plate oni koji sede u čelo stola.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker