UŽAS U BOŽEVCU KOD MALOG CRNIĆA: Hicem iz pištolja usmrtio komšiju zbog međe

Jagoša R. (70) iz Boževca kod Malog Crnića, uhapšen je zbog sumnje da je 8. septembra, oko podneva, hicem iz pištolja ubio svog komšiju Ljubišu Stojadinovića (59).

Njiva na kojoj se desilo ubistvo

Policijska uprava Požarevac o ovom slučaju izdala je zvanično saopštenje.

– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su J. R. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je on, nešto pre 12 časova, na jednoj njivi u okolini Malog Crnića, nakon kraće rasprave, pucao iz pištolja u pedesetdevetogodišnjeg muškarca, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu – navedeno je u saopštenju PU Požarevac.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je ispričao na saslušanju da je do ubistva došlo oko 11.30 časova, dok su on i Stojadinović obavljali poslove na svojim njivama, koje se nalaze jedna do druge.

Kuća ubijenog Ljubiše Stojadinovića

Svađa je započela zbog međe između njiva, oko koje su se oni već dugo sukobljavali.

– Najpre je krenula svađa, uz uvrede i psovke, a onda je Stojadinović izvadio nož i ubo njime Jagoša R. On je tada potegao pištolj i pucao u Stojadinovića, koji je preminuo na licu mesta – saznajemo iz izvora bliskog istrazi. Jagoš R. je zatim nazvao policiju i sam se prijavio, a oni su ga kasnije prevezli u bolnicu u Požarevcu, gde su mu lekari ustanovi lakše povrede.

PORODICE

Ubijeni Stojadinović ima suprugu i četvoro dece, a uhapšeni Jagoš R. je živeo sam posle razvoda. Ima jednog sina, koji radi u Nemačkoj, dok deca ubijenog rade u Austriji.

M. Veljković

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker