POČEO NAROD DA IH BIJE: Javni izvršitelj u Beogradu dobio batine tokom iseljenja

Aleksandra Vulovića, javnog izvršitelja, napala su nepoznata lica prilikom sprovođenja pravnosnažne i izvršne odluke suda, saopštila je Komora javnih izvršitelja.

Ilustracija

Fizički napad na javnog izvršitelja Aleksandra Vulovića dogodio se utorak prilikom prinudnog iseljenja u Beogradu.

NAPAD NA IZVRŠITELJA JE NAPAD NA SLUŽBENO LICE

Ministarstvo pravde najstožije osuđuje nasilničko i neprimereno ponašanje prema javnom izvršitelju Aleksandru Vuloviću iz Beograda, koje se dogodilo u utorak.

Javni izvršitelji su nosioci javnih ovlašćenja, te svaki napad na njih zakon prepoznaje kao napad na službeno lice, navode iz Ministarstva pravde.

Komora javnih izvršitelja najoštrije osuđuje napad na javnog izvršitelja Aleksandra Vulovića i apeluje na nadležne organe da preduzmu potrebne mere i odgovorno lice za napad privedu pravdi.

„Ovaj dogašaj je još jedan u nizu sve učestalijih napada i pokušaja da se nasilnim putem sprečavaju sudski postupci i javni izvršitelji onemogućavaju u preduzimanju radnji u okviru javnih ovlašćenja koje im je poverila Republika Srbija, i koje su zakonski dužni da preduzimaju“, saopštila je Komora javnih izvršitelja.

Poručuju da su kao profesionalno udruženje javnih izvršitelja, više puta ukazivali, kako nadležnim organima, tako i javnosti, na okolnosti u kojima izvršitelji obavljaju svoju delatnost.

Dodaju da su izvršitelji izloženi raznim vidovima pritisaka i napada, koji su, kakao navode, usmereni na sprečavanje i ometanje sprovođenja izvršenja.

„Očekujemo da će nadležni državni organi preduzeti potrebne mere radi privođenja pravdi počinilaca ovog napada, kao i radi obezbeđenja svih uslova za nesmetano i bezbedno obavljanje poslova iz nadležnosti javnih izvršitelja“, navode u saopštenju.

PROČITAJ I

32 Komentari

  1. Треба их тамбурати на сваком кораку, ем су ван уставни, ем су абнормално безобразни, безлични, и бездушни. И они и полиција која их прати. Прави херој је онај начелник полицијске станице кога су казнили са 100хиљада динара јер није дозволио својим полицајцима да иду на извршење са извршитељем. Сви остали су тешка садистичка ђубрад, која се непрекидно иживљавају над народом. Треба их свуда снимати и то објављивати на друштвеним мрежама, да буду на јавном стубу срама.

  2. Tako, tako, samo nastavite! Gnjide ne zasluzuju nista drugo osim da budu potamanjene. Posebno sam se obradovala kad sam cula o kom se izvrsitelju radi 🙂

  3. Narod je vec dugo izlozen ponizenju i nepravdi tako da retko reaguje na nepravdu. Samo napred,,, mogu oni na normalniji nacin da rade “ svoj“ posao ali sami zele tako…

  4. “Država oprostila dug od xx miliona Srbija gasu…”
    “Sin Željka Mitrovića osuđen na godinu dana kućnog pritvora za ubistvo sedamnaestogodišnje devojčice….”
    “Kosovo nije Srbija….”
    “Premijerka Ana B. postala otac…”
    “Samograna majka dvoje dece mlađe od četiri godine dobila otkaz zbog čestih bolovanja…”
    “Država više ne finansira veštačku oplodnju. Promena pola o državnom trošku… ”
    “Žena se ubila zbog prinudnog iseljenja….”
    “Iseljena deca sa majkom i bakom….”
    …..
    …..
    ….
    GRAĐANSKI RAT!!!!!!

    1. a,oprastanje dugova mitrovicu na ime poreza i struije vise miliona eura? i ne samo njemu,vec oprastanje dinkicu,vlahovicu i mnogima drugim,kao sintanovcu,djilasu itd, pa u pevackom kafanskom delu breni .

  5. ЉУДИ ВИ ГЛАВОДРЖИТЕЉИ И ДОНОСИОЦИ ОВАКВИХ МЕРА —– ПОГЛЕДАЈТЕ ОД КОМЕНТАРА И НАЂИ ТЕ БАР ЈЕДАН КОЈИ ЈЕ УМЕРЕН И ПРИСТОЈАН ВАШИМ ОДЛУКАМА И МЕРАМА ЖАНДАРЛУКА. ПА КАД ВИДИТЕ ДА ЈЕ НАКАРАДНО ОСТАВИ ТЕ СЕ И НЕМОЈТЕ ДА СТВАРАТЕ ЈОШ ВЕЋИ РАЗОР МЕЂУ ЉУДИМА. НИКО НЕ БИ ДА ИМ ДОЛАЗЕ ТИ СТРУЧЊАЦИ НА ВРАТА АЛИ ИХ ЈЕ НЕШТО ДОТЕРАЛО ПА ТУ ПОМОГНИТЕ ТО ШТО ИХ ЈЕ ДО ТОГА ДОТЕРАЛО ТО СКЛОНИТЕ И СМАЊИТЕ А НЕ ДА СЕ ОВИ ИЖИВЉАВАЈУНАД НЕМОЋНИМ.

  6. Dragi komšije zapitajte se zašto je identično u RH! Isti zakoni, iste nepravde, isto smo opljačkani na isti način i istom obimu. Zašto su Srbija i Hrvatska toliko identične u politici sa istom katastrofalinm zakonima za narod. Zapitajte se.

  7. A šta je bilo sa onim lopovima za koje cela Srbija zna…njihova imena i sam Predsednik Vučić ih spominje. I kako to da niko od njih nije pozvan na odgovornost…izgleda da je ovo samo zamajavanje naroda…a ovo što napadaju izvršitelje (ne ustavne), koji se obogatiše,…dozlogrdilo narodu da trpi nepravdu…uopšte me to ne iznenađuje…

    1. Извршитеље хитно треба преквалификовати и укинути

      Вар ту омчу сабрата срБско народу скинути

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker