PIJAN I DROGIRAN: Sin SNS funkcionera iz Kučeva, svojoj devojci ukrao novac, BMW-om bežao od policije, pa sleteo s puta

D. J. (21), kako saznaje insajder Mile Sova, prethodne nedelje na izlazu iz Kučeva u pravcu ka Požarevcu, pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci divljao je autom po putu, pa sleteo s puta i isprevrtao se.

Screenshot/Ilustracija

D. J. (21), kako saznaje insajder Mile Sova od pouzdanog izvora iz policije je upravljajući svojim BMW-om požarevačkih registarskih tablica, divljajući po putu u jednom momentu na izlazu iz Kučeva u pravcu ka Požarevcu, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i isprevrtao se.

Policija je odmah po prijavi ove saobraćajne nesreće izašla na lice mesta i vozača odvezla u Dom zdravlja Kučevo.

Inače, D. J. (21) je sin visokog funkcionera Opštinskog Odbora Srpske napredne stranke Kučevo.

Kako nezvanično saznaje insajder Mile Sova od izvora iz Doma zdravlja u Kučevu, bahati vozač zadobio je lake telesne povrede, a nakon što mu je izvađena krv utvrđeno je prisustvo alkohola i droge. Vozač je prema osoblju Doma zdravlja bio drzak i bahat, vređao ih je i pretio svojim ocem.

Da li je protiv bahatog vozača podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i da li je zadržan na težnjenju u policijskoj stanici Kučevo, izvor iz policije nije hteo da otkriva. Ono što nam je poznato od izvora iz Doma zdravlja u Kučevu, ubrzo nakon udesa u Dom zdravlja došao je otac D. J. (21) u pratnji njegove sadašnje i bivše supruge.

Naime, ovom događaju je predhodila krađa kada je D. J. (21) iz stana svoje devojke ukrao 100.000 dinara. Opljačkana devojka je D. J. (21) prijavila policiji i on je sutradan u policijskoj stanici u Kučevu, nakon što se otreznio, priznao da je od svoje devojke, bez njenog znanja, uzeo 100.000 dinara i sve potrošio u kazinu.

Inače, kako saznajemo, D. J. (21) je pre samo dva meseca ulicama Kučeva vozeći svoj neregistrovani BMW bežao od policije. Posle filmske potere, policija je uspela da zaustavi bahatog vozača, skine tablice sa neregistrovanog vozila i vozaču napiše prekršajnu prijavu.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

22 Komentari

  1. Тачно је ово, само се прича да је опљачкао не само девојку већ и тату функционера и маћеху буџованку.

  2. Vec mu tatko kupio drugi auto. Gde da se dete muci da ide peske. Para kod tatka koliko hoces. Vec 18. godina je na opštinskim jaslama, malo radikal, malo naprednjak a najvise veprovsko govedo

    1. Očigledno da se radi o sinu Novice Janoševića. On je sleteo autom pa skoro u Pek na izlazu iz Kučeva. Hvala Bogu da nije povređen. Nije loše dečko kao njegov otac Novica ali je previše novca od svog tate učinilo svoje. Pričaju da tata Novica ima primanja blizu 360000 dinara mesečno a ko zna koliko dobija sa strane.

  3. Decko se stalno nervira zbog njegovog tate jer slusa po kaficima sve najgore o svom tati kako ga psuju i kunu. Zato se i ponasa tako.

  4. Šta više reći, sns-bagra i svoj podmladak urnišu nam živote, ali verovatno je ovaj jadni narod i zaslužio sve, kad nema mozga na izbornom mestu.

  5. Bolje da sin ne uzima pare od cace Novice jer su te pare proklete. Mnogo je ljudi plakalo i propatilo zbog Novice kaznice ga Bog, zivi bili pa videli.

      1. Bogosave, imaš staro, lepo srpsko ime. Nauči brate, srpski jezik. Moji unučići su četvrta generacija u Beču, a govore srpski, kao da nikada nisu napustili Srbiju.

  6. Lako je porodici Janosevic da se bahati kad su svi na grbaci jadnog naroda. Za Novicu Janosevica svi znaju koliko plata prima iz budzeta opstine i jos drpise iz Nacionalnog saveta Vlaha. Njegova sadasnja supruga Dusica Janosevic je direktorka osnovne skole u Voluji a bivsa supruga Jelena je zaposlena u opstinskoj upravi Kucevo gde vedri i oblaci. Kazu da je sin David fiktivno zaposlen u Srbijasume. Zato ti narode glasaj za njih a ne gledaj sebe. Njima je dobro a ti pasi travu dok oni uzivaju u luksuzu..

  7. Нема Ноле пара, све их потрошио на врачаре и врачове да га воле женске и да буде на власт.

  8. Policija kaznjava za nenosenje pojasa(to im je omiljeno) i radar po ceo dan od jutra do mraka. Vozaci pijani a policajci trezni. Kaznjavaju nas gde stignu da napune budzet Julinu, e policijo-sramoto, spavaj dok tatini sinovi u dobrim kolima divljaju nocu po ulicama.

  9. Stigne mi nedavno kazna za prekoračenje brzine na putu, snimao me radar. Vozio sam 52 km gde se vozi 50! Kaže mi advokat da platim, mali iznos, da ne zatežem. E sad me zanima ovaj krkan kako će da prodje ili je tata vec sve zataskao?

  10. Policija postoji u Kucevu da narodu naplacuje kazne za banalne prekrsaje. Da po selima love pijane mestane i vozace traktora deru od kazni. Inace u Kucevu pravi sef im je u Hotelu. Odatle primaju smernice kad i sta smeju da rade. Da li postoji policijska stanica gde su policajci dobili toliko otkaza kao ovi jadnici u Kucevu. U sluzbi su samo hotelski podobni policajci, obuka im je da budu dobarlift boy. Naslov treba da bude Radnik Srbija suma koji ne ide naposao izazvao pometnju u Kucevu. Cutite Kucevljani, i idite nahodocasce u Hotel da vam beleze plus.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker