POBEGAO NAKON OSVETE: Srbin u Beču bacio kiselinu bivšoj devojci u lice!

35-godišnji Srbin bacio je svojoj bivšoj devojci i njenoj prijateljici u Beču korozivnu tečnost u lice, a zatim pobegao autom sa mesta zločina.

Kako prenose mediji, 35-godišnji Srbin u sredu sačekao je svoju bivšu devojku u Fernkorngasse u Beču, oko 12: 30 kada je njegova bivša devojka (31) naišla zajedno sa svojom prijateljicom (19), on je izvadio bocu i bacio im kiselinu koja se unutra nalazila u lice. Da bi odmah nakon toga seo u auto i pobegao.

Obe žene su odmah osetile snažno pečenje na koži. 19-godišnja prijateljica koja je bila sa njom zadobila je teže opekotine na levoj strani lica, dok je njegova 31-godišnja bivša devojka zadobila lakše povrede u predelu oka.

Kako saznajemo, njegova biša devojka živi u Srbiji koja ga je do skoro ostavila i došla je u posetu kod svoje prijateljice u Beču. Policija misli da je Srbin napao svoju bivšu devojku iz osvete jer ga je ostavila. Policija od četvrtka intezivno traga za sivim “Ford Mondeom” sa srpskim tablicama sa kojim je napadač pobegao sa mesta zločina.

Kako smo saznali, Srbina je njegova bivša devojka u Srbiji već prijavila ranije, jer joj je u više navrata pretio nakon što ga je ostavila.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker