ČESTITKE NENADU NA POBEDI: Milić ugostio najboljeg srednjoškolca na republičkom takmičenju iz nemačkog jezika

Predsednik opštie Veliko Gradište Dragan Milić primio je Nenada Karapandžića, učenika Srednje škole “Miloje Vasić“, koji je na republičkom takmičenju iz nemačkog jezika osvojio prvo mesto.

Foto: Promo

Prijemu su prisustvovali zamenik predsednika opštine Nedeljko Vasić, direktorka Srednje škole Vesna Novković i profesorka nemačkog jezika i mentorka Biljana Jovanović.

Čestitajući Nenadu na pobedi u konkurenciji od preko 140 učesnika, Milić je dodao da se uspeh na takmičenjima uvek očekuje i da je on to opravdao. Kako je naveo, opština svake godine na zajedničkom prijemu u junu nagrađuje najbolje đake vaučerima za nabavku tehničkih uređaja kako bi im olakšala učenje i rad, a ovom prilikom uručio mu je komplet sportske opreme.

Pored nemačkog, Nenad je odličan i u drugim predmetima, a u slobodno vreme bavi se sportom. Kako kaže, ovaj jezik je izabrao jer mu je zanimljiv i u tom smeru će nastaviti školovanje.

Foto: Promo

Direktorka škole zahvalila je predsedniku u ime svih na kontinuiranoj podršci koju opština pruža svim školama što veoma motiviše i đake i profesore da postižu bolji uspeh.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker