VELIKA POBEDA “TPKNEWSA”: Smenjen bahati lider Vlaške stranke “Most”!

Lider Vlaške stranke “Most” i nekadašnji narodni poslanik republičkog parlamenta u dva mandata, Slobodan Perić, razrešen dužnosti direktora Kulturno-prosvetnog centra “Petrovac na Mlavi”.

Slobodan Perić, predsednik Vlaške stranke “MOST”/Foto: Facebook

Kako saznajemo od izvora “TPKNEWS”, u utorak je zasedao Upravni Odbor Kulturno-prosvetnog centra “Petrovac na Mlavi” na kojem je doneta odluka da se dužnosti direktora te ustanove razreši Slobodan Perić iz Manastirice, lider Vlaške stranke “Most” i nekadašnji narodni poslanik republičkog parlamenta u dva mandata.

Naime, razlog za smenu Perića je u tome što je nenamenki trošio sredstva pomenute ustanove i zloupotrebljavao službeno vozilo u privatne svrhe.

Ovu odluku Upravnog Odbora trebalo bi danas da verifikuju i odbornici Skupštine opštine Petrovac na Mlavi na Skupštini koja je zakazana u 10 časova.

Podsetimo se, portal “TPKNEWS” je u više navrata skretao pažnju o Perićevom bahatom ponašanju, od otimanja para od naivnih Vlaha do nekontrolisanog trošenja novca svih građana opštine Petrovac na Mlavi na hranu i piće po raznim restoranima.

Periću se takođe stavlja na teret i korišćenje službenog vozila u stranačke i privatne svrhe, nameštanje lutrije na vlaškom balu nekoliko godina za redom, trošenje reprezentacije godinu dana unapred, lažna diploma visoke škole, postavljanje rođenog sina u opštinsko veće i mnoge druge nezakonitosti o kojima smo pisali.

Naprednjačka vlast je sve to godinama tolerisala, međutim kako saznajemo, Slobodan Perić i njegova portparolka Snežana Pavlović nisu bili zadovoljni privilegijama kojima su bili nagrađeni od naprednjačke vlasti. Njihovi apetiti su daleko veći, kako prema hrani i piću, tako i prema vlasti i privilegijama koje vlast donosi.

Moglo bi se reći, da po onoj narodnoj, Perić ne jede da bi živeo već živi da bi jeo.

Kada su im opštinari uskratili trošenje para Kulturno-prosvetnog Centra zbog njihovog bahaćenja, Perić i njegova portparolka su započeli kampanju protiv opštinara, jer oni smatraju da je već izvesno da će biti poslanici i da će naivni Vlasi glasati za takozvanu vlašku stranku “Most”, te da će osvojiti bar pet mesta u skupštinskom restoranu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker