NSS podržava predsedničku kandidaturu Milana Stamatovića

Nova snaga Srbije (NSS) pruža apsolutnu i bezuslovnu podršku kandidaturi Milana Stamatovića za predsednika Republike Srbije.

Upravni odbor NSS jednoglasno je doneo odluku o podršci Stamatovićevoj kandidaturi, na osnovu prethodno sprovedenih temeljnih analiza programa, ideja i konkretnih rezultata svih predsedničkih kandidata, posebno uzimajući u obzir stav članova i simpatizera NSS.

Na lokalnim izborima 2004. godine Milan Stamatović ubedljivo je pobedio sve protivkandidate i postao predsednik opštine Čajetina. Na tom položaju nalazi se sve do danas i za to vreme uspeo je da od devastirane i potpuno nefunkcionalne opštine, Čajetinu i Zlatibor pretvori u jednu od najrazvijenijih oblasti ne samo u Srbiji, već i u čitavom regionu.

Osim za svoju neposrednu zajednicu, Milan se uvek trudio da pomogne svim našim sunarodnicima i pokaže bratsku solidarnost. Njegova podrška Hilandaru, deci sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske, i sa svih strana je dobro poznata. Uz to uvek se borio za hrišćanske i narodne vrednosti, na strani svih projekata koji u sebi nose prosvetiteljsku i duboko humanu nameru, od onog lokalnog pa do nacionalnog nivoa i značaja.

Stamatović je čovek iz naroda i pravi srpski domaćin, koji je dokazao je da rezultati rada mogu da pobede propagandu, marketing, sve režimske ponude i zastrašivanja. On je, jednom rečju, ponosni Zlatiborac i neumorni borac za Srbiju.

Zbog svega toga, Nova snaga Srbije će sve svoje kapacitete usmeriti ka postizanju što boljeg rezultata Milana Stamatovića na predstojećim predsedničkim izborima.

TPKNEWS/NSS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker