UHAPŠEN DIREKTOR EPS-a: Usmrtio čoveka službenim vozilom i pobegao s mesta nesreće!

Kako prenosi Direktno, R. N. (49) jedan od direktora Elektroprivrede Srbije i bivši direktor elektrana u sastavu Đerdapa, uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju uveče na autoputu “Miloš Veliki” službenim vozilom usmrtio N. M. (42) iz sela Babajić kod Ljiga, a njegovog maloletnog sina M. M. teško povredio, nakon čega je pobegao sa lica mesta!

Ilustracija

Pojedini mediji su objavili da je “škoda”, kojom je usmrćen otac i teško povređen sin (16), službeno vozilo EPS-a, ali se ostalo na tome. MUP je juče saopštio da je uhapšen osumnjičeni R. N. iz Surdulice po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu i određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Kako saznajemo, R. N. je od smene sa mesta direktora “Đerdapa”, udomljen u Beogradu u sektoru za obnovljive izvore energije. Javnost ga pamti i iz 2017. kada je kao direktor za proizvodnju energije HE Đerdap, uz generalnog direktora EPS Milorada Grčića, i tadašnjeg ministra energetike Aleksandra Antića, prisustvovao priključenju “biseru EPS-a”, revitalizovanom agregatu HE Đerdap 1, čija je obnova koštala 32 miliona evra.

Do nesreće je došlo kada je R. N službenom “škodom”, iz još neutvrđenih razloga, skrenuo iz srednje u krajnju desnu traku i udario u oca i sina, koji su došli da odšlepuju automobil u kvaru. Retrovizorom je najpre oborio tinejdžera, koji se nakon pada onesvestio, i ima povrede ruke i kuka. Automobil je potom pokosio N. M, nabacio ga na šoferšajbnu i odbacio sve do njegovog kamiona.

Kako se sumnja, R. N. je umesto da stane i pomogne, pobegao s lica mesta! Svedok nesreće, čovek po čijii automobil su došli otac i sin, pomogao je mladiću i pokušao da spase pregaženog čoveka.

“Škoda” je odmah nađena – bez šoferšajbne! Ipak, ubrzo je otkriveno ko je bio za volanom službene “škode” i odbegli vozač je nađen i uhapšen.

(Tpknews.com/Direktno)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker