JAČI OD PRITISAKA I UCENA: Zaposleni u Medicinskoj školi u Požarevcu ne boje se strakovlade SNS-a!

Vladajuća koalicija u Požarevcu sazvala je sastanak i pozvala sve direktore ustanova kako bi ih podsetili na poslušnost. Od sadašnjem direktora Medicinske škole zatražili da ubedi članove školskog odbora da glasaju za kandidata iz sns-a koji nije član kolektiva.

Zaposleni u Medicinskoj školi okupljeni ispred škole

U četvrtak 13. juna u Medicinskoj školi u Požarevcu trebao je da bude održan Školski odbor koji bi dao obrazloženi predlog za novu direktorku škole, a na kojem nisu prisustvovali članovi kolektiva koji su tokom prethodnih nedelja bili izloženi pritiscima i teroru od strane ljudi bliskih Srpskoj naprednoj stranci, koje predvodi vlasnik benzinske pumpe u Leposaviću i blizak prijatelj ministra odbrane Aleksandra Vulina, Zoran Milojević poznatiji pod nadimkom „Zelja“.

Školski odbor u četvrtak je potvrdio odluku kolektiva sa nastavničkog veća da nova direktorka škole postane dosadašnja nastavnica engleskog jezika, sa ukupnim odnosom u glasovima devet na prema tri, a zaposleni u Medicinskoj školi za vreme sastanka bili su okupljeni ispred škole kako bi jasno stavili do znanja da su jači od svih pritisaka i ucena.

Vladajuća koalicija u Požarevcu je imala nameru da na mesto direktorke postavi Natašu Jašović Ugrinović koja nije zaposlena u školi, a njihovu ozbiljnost u ovoj nameri pokazuje i činjenica da su preko Zelje i drugih lica koja su bliska vladajućoj stranci, danima pretili članovima kolektiva raspitujući se za njihove porodice i pogotovo decu, dolazili na kućne adrese, uznemiravali telefonom i pretili otkazima.

Pored članova kolektiva, prećeno je i članovima Školskog odbora, a sve sa ciljem da bi ih podsetili da je po njih bolje da budu poslušni zbog lične sigurnosti.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker