NOVA BURA U GRADIŠTANSKOJ OPŠTINI: U selu Biskuplje osvanuli natpisi protiv čelnika aktuelne vlasti (FOTO)

U selu Biskuplje opština Veliko Gradište, između subote i nedelje osvanuli su neprimereni natpisi kojima se vređaju čelnici aktuelne vlasti SNS-a iz ovog sela.

Foto: TPKNEWS

Uvredljive reči koje su ispisane na zgradi u centru sela, odnose se na predsednika sela, njegovog zamenika i upravu udruženja. Policija je izvršila uviđaj, i uzela dokazni materijal, nož i poklopac od farbe, koji je nepoznati počinilac zaboravio, ili namerno ostavio kao opomenu?

Inače, grafiti kojima se, po fašističkim metodama, etiketiraju politički protivnici i crta im se „meta“ na čelu sve su češća pojava u opštini Veliko Gradište. Iako je, kako saznajemo, policiji naređeno da ispita ovaj slučaj pretnji, do sada nema epiloga, i pitanje je da li će počinioci ovih fašističkih dela biti otkriveni i sankcionisani.

S druge strane, Povereništvo GrO SNS Veliko Gradište najoštrije osuđuje ispisivanje grafita uvredljivog sadržaja na zgradi u selu Biskuplje.

„Ruženje naše opštine ne sme da bude deo političke borbe. Svako odgovara za svoje postupke, posebno u politici, gde sve zavisi isključivo od naroda. Stoga smatramo da u opštini Veliko Gradištue postoji samo jedno mesto da se aktuelnoj vlasti iskaže nezadovoljstvo, a to je na narednim izborima kada budu bili raspisani“, poručili su iz Povereništva GrO SNS Veliko Gradište.

(Tpknews.com/N.J.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker