UHAPŠEN SRBIN U ITALIJI: Bogdan Andrej, pljačkaš sa 70 lažnih identiteta!

Italijanski policajci ostali su zatečeni kada su posle privođenja državljanina Srbije Bogdana Andreja (51) utvrdila da je ovaj pljačkaš, izbegavajući hapšenja, koristio čak 70 lažnih identiteta!

Naime, kako pišu italijanski mediji, Andrej je uhapšen u subotu u gradiću Recato, u blizini Breše, na severu Italije. U popodnevnim satima, jedan francuski bračni par opušteno je čekao autobus na stanici San Đakomo, kraj auto-puta A4. Planovi za razgledanje Apenina vodili su ih na jug zemlje, ali im je Srbin drskom pljačkom privremeno pokvario planove.

Lopov je tipovao par turista iz Francuske, vešto iskoristio trenutak nepažnje i oteo im torbu sa novcem sa zadnjeg sedišta automobila, nakon čega je pobegao prilaznom cestom kraj auto-puta.

Opljačkani Francuzi su odmah slučaj prijavili patroli karabinjera koji, inače, uredno motre na ovu stanicu gde se često dešavaju slične krađe.

Interventna jedinica karabinjera odmah se dala u poteru, i ubrzo naišla na čoveka koji je odgovarao opisu lopova. Andrej je zaustavljen, torba koju je ukrao francuskim turistima mu je bila u rukama, pa se nije ni opirao hapšenju.

Pravo iznenađenje sačekalo ih je u stanici. Naime, s obzirom da Srbin nije imao kod sebe nikakva dokumenta, policajci su pokušali da ga identifikuju putem otisaka prstiju. Tada su utvrdili da je Bogdan Andrej samo jedan od čak 70 identiteta kojima se Srbin koristio tokom višegodišnjeg boravka u Italiji. Takođe, krivični dosije uhapšenog lopova ispunjen je od vrha do dna – uglavnom prijavama i presudama za različita krivična dela u vezi sa krađama.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker