POČELA NAPLATA PARKIRANJA: Parking servis u službi kučevačkih naprednjaka

Na području Kučeva naprednjaci su počeli sa naplatom parkiranja, pa su vozači u obavezi da kupuju satnu, dnevnu, mesečnu ili godišnju kartu.

Foto: Ilustracija

U suprotnom, ko ne plati parking, biće u obavezi da plati kaznu u iznosu od 1.000 dinara, a ukoliko se vozilo bespravno parkira, pa je neophodna usluga „pauk“ vozila, onda će vozača kazna koštati 4.000 dinara.

Prema važećem cenovniku, jedan sat parkiranja u prvoj zoni je 35, a u drugoj 25 dinara.

Dnevna parking-karta je 200 i 140 dinara, mesečna za fizička lica 1.500 i 1.000, a za pravna 2.000 i 1.400.

Godišnja karta za stanare košta 4.000 i 2.400, a za socijalno ugrožena lica 3.000 i 2.100 dinara.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

11 Komentari

  1. Sve im je džabe, narod je počeo da parkira svoja vozila u ulicama gde nema naplate parkiranja. Naprednjački harač neće postići cilj, obezbeđivanje novca za njihove miringaše

  2. Pojavilo se svetlo na kraju tunela narod se diže protiv SNS kriminalaca i diktatora Vučića tako da će i naplata parkinka uskoro biti ukinuta..

  3. Шуша им је шеф, све нам је јасно. Изиграва мафијаша по граду. Сви ће бити смењени

  4. Drago mi je da su kučevljani konačno videli ove nove naprednjake ko su i šta su,njihov jedini cilj je da opljačkaju građane, tako da verujem da će uskoro uvesti porez i na vazduh.

  5. u redu je naplatiti parking, ali na neki normalan način.

    da se zba, pre svega treba reći da postoji samo jedna, crvena zona za naplatu parkinga u svim saobraćajem najopterećenijim ulicama…i to po ceni od 35din/h, i to su ove tri-četiri ulice i oba veca parkinga (onaj kod pijace u centru, i vikendom na vasaristu).
    nazalost stanovnici kuca u tim ulicama nisu navikli da parkiraju vozila u svoja dvorista, a oni koji zive u zgradama i nemaju gde.
    parking se ne naplacuje u ulici u kojoj zivi nekadasnji funkcioner stranke i ispred omiljene kafane.
    uputstvo za naplatu putem SMS na postavljenim info-tablama je sacinjeno totalno bezveze, pa ispada da ne treba unositi registarsku oznaku vozila, dok istovremeno radnici parking servisa neskriveno, kontrolom zaobilaze vozila njima poznatih vlasnika, to videli od pandura koji tako rade godinama.
    i konacno, naplatu parkinga u reonu doma zdravlja mogao je da osmisli samo kompletni idiot.
    a o parking prostoru da ne pricamo, jer su neujednacene velicine, tako da vozaci mogu i da biraju prema velicini vozila, ha-ha-ha!

    1. Nigde u reginu, Požarevac, Petrovac, Gradište,.. nema naplate pored bolnica i dz samo u bolesnom-naprednom kučevu, što je dno napredne bagre bezmozgaša.

  6. Ovajdiće se od naplate parkinga kao pčela na brusu? Ako imalo imaju mozga u glavama, verovatno vide kud im plovi njihov brod. Gotovi su?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker