POSLE ČETIRI GODINE: U ponedeljak kreće uklanjanje kostolačkog auto mosta?

Posle četiri godine, u ponedeljak 21. februara Gradska opština Kostolac kreće sa jednim od najvažnijih kapitalnih zahvata na teritoriji ove opštine a to je uklanjanje nadvožnjaka – auto mosta.

Ovo je najavio predsednik gradske opštine Kostolac Serdžo Krstanoski, a preneto je na Fejsbuk stranici Gradske opštine Kostolac.

Most je zatvoren za saobraćaj u maju 2018. godine i četiri godine predstavlja jedan veliki problem što se tiče bezbednosti samog saobraćaja.

– Zahvaljujući Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Vlade Srbije koji su prepoznali ovaj problem, kreću u rešavanju istog i od ponedeljka krećemo sa skidanjem mosta. Krajnji rok samih radova je 30 dana, a nakon toga na gradu Požarevcu i Gradskoj opštini Kostolac je da krenemo u kompletnu izgradnju izmene plana detaljne regulacije, izgradnji jedne moderne saobraćajnice, projekta i na kraju da taj projekat realizujemo u izgradnju same saobraćajnice – , rekao je Krstanoski.

Posao uklanjanja nadvožnjaka ministarstvo je preuzelo na sebe. Nakon obavljanja demontaže, budžet Gradske opštine Kostolac prihodovaće od prodaje konstrukcije, a iznos će biti umanjen za troškove uklanjanja.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker