PRIPREMA ZA TURISTIČKU SEZONU: Čelnici Velikog Gradišta u obilazak radova na uređenju plaže na Srebrnom jezeru

Rukovodstvo opštine Veliko Gradište na čelu sa predsednikom opštine Draganom Milićem, danas je obišlo radove na čišćenju i uređenju Srebrnog jezera i plaže za početak predstojeće turističke sezone.

Foto: Promo

Između ostalog, predsednik Milić je rekao da je u planu sređivanje plaža u Ostrvu, Kisiljevu, Zatonju i Ramu kako bi ljudi iz tih mesta počeli da izdaju sobe i da se bave turizmom jer imaju sve preduslove za to.

Do 1. maja očekuje se otvaranje nove sportske hale, a u dogovoru sa predsednikom odbojkaškog saveza Srbije Gajićem i selektorom naše reprezentacije Bobom Kovačem, koji je Gradištanac, ove sezone planirano je da pored košarkaškog kampa, bude i odbojkaški, a u pripremi je i sređivanje galerije slika u Muzeju, koja će biti otvorena u narednih desetak dana.

Ovom prilikom predsednik Milić je pozvao sve goste da pored jezera i svega što ono nudi, obiđu Ramsku tvrđavu, Golubačku tvrđavu, Viminacijum, manastire Tumane i Nimnik.

Foto: Promo

“Svi koji dođu 7 do 10 dana, imaće u čemu da uživaju kao i da uživaju u raznim manifestacijama kao što su dani cveća i meda, alaske večeri, pasuljijada, Carevčevi dani, međunarodni filmski festival, gitarijada i druge koje će biti održane ovog leta”, rekao je Milić i apelovao na građane da poštuju epidemiološke mere i budu oprezni, kako bi sačuvali i sebe i druge.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker