DONETO REŠENJE O ZADRŽAVANJU: Uhapšena Požarevljanka, maloletni sin slao dojave o bombama

Policija je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu donela rešenje o zadržavanju A. B. Š. (1981), majke maloletnog A. Š. koji je identifikovan kao jedan od osumnjičenih za slanje lažnih dojava o bombama, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Foto: Ilustracija/ATAImages/Shutterstock

– Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave za tehniku, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv terorizma i Policijske uprave za grad Beograd su, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneli rešenje o zadržavanju A.B.Š. rođena 1981. godine u Požarevcu, zbog izvršenja krivičnog dela Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica iz člana 193. Krivičnog zakonika jer je, usled grubog zanemarivanja i vaspitanja od strane osumnjičene, njen sin, maloletni A. Š. u prethodnih mesec dana u više navrata lažno prijavio MUP RS da su bombe podmetnute u obrazovnim ustanovama – , preneo je Tanjug.

Osumnjičena će na okolnosti krivične prijave biti saslušana 18. decembra 2023, dodaje se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker