EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo ko je Joci Gorioniku smestio hapšenje!

Kako TPKNEWS saznaje, za hapšenje požarevačkog tajkuna Jovice Milutinovica, Gorionika, zaslužan je poznati SNS prevarant, trgovac ugljem, Srđan Radovanović – Roda.

Foto: MUP

Naime, 2016. godine Jovica Milutinović je na račun fantomske firme Srđana Radovanovića – Rode za trgovinu ugljem Viminacium-prevoz 012, koja se u tom trenutku vodila na njegovu ćerku, uplatio novčanu pozajmicu u iznosu od 1,5 miliona dinara.

Međutim, Srđan Radovanović – Roda je nakon uplate ugasio firmu, a novčanu pozajmicu nije hteo da vrati, tako da je potpisao Jovici Milutinoviću Gorioniku priznanicu na ime novčane pozajmice na svoje ime, koju je Joca čuvao u fioci do aprila meseca 2021 kada je od Rode zatražio da mu vrati pare.

U subotu, 08. maja, hapšenje Jovice Milutinovića je dogovoreno u Rodinoj omiljenoj ozvučenoj kafani Kristal. Sastanku su prisustvovali Dragan Krstić Krle i Srđan Radovanović – Roda, koji je tom prilikom tražio od Dragana Krstića da kako zna i ume preko Grcića direktora EPS-a i Dijane Hrkalović bivše državne sekretarke MUP-a Srbije i inspektora u policiji koji su ostali lojalni njoj uhapsi Jovicu Milutinovića jer je ovaj izvadio priznanicu iz fioke pa ne bi bilo zgodno da se ta priča otvori, i da on zapeva koliko su svi povezani sa Nebojšom Stefanovićem i da su učestvovali u nelegalnom prisluškivanju i reketiranju svih ljudi.

Dok njih dvojica, takođe, najbolje znaju da se u trenutku uzimanja pozajmice od Jovice Milutinovića Gorionika, skupljao novac za navodni harač za Milorada Grcića i Dijanu Hrkalović, kako bi zapošljavanje išlo preko Dragana Krstić i Daneta Hrkalovića za grad Požarevac a preko Srđana Radovanovića – Rode za Selo Kostolac, Petku, Drmno i Kličevac.

Zanimljivo je to da je u poslednjih 5 godina, najviše zaposlenih u okviru sistema EPS-a bilo upravo iz pomenutih mesta.

Srđan Radovanović – Roda je u međuvremenu, u februaru ove godine, otvorio novu firmu na svoju suprugu Tanju Radovanović “Radovanović-prevoz”, sa adresom u ulici Kosovskoj bb u Požarevcu, kako bi mogao da vrši novo reketiranje i novčane transakcije, sve u ime Srpske Napredne Stranke i predsednika Aleksandra Vučića.

(Tpknews.com/M.M.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker