POBUNA U REDOVIMA SNS-a U GRADIŠTU: Potpredsedniku SNS-a, Milošu Vučeviću, nezadovoljni članovi izrazili svoje nezadvoljstvo stanjem u stranci u Gradištu

U utorak 5. novembra, u svečanoj sali Opštine Veliko Gradište, održana je sednica Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Velikom Gradištu u proširenom sastavu.

Gost opštinskog odbora bili su potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević, kao i član izvršnog odbora Srpske napredne stranke i koordinator za Braničevski okrug Aleksandar Jokić.

Nezadovoljni stari članovi i osnivači SNS-a u Velikom Gradištu iskoristili su priliku da tokom posete potpredsednika SNS Miloša Vučevića opštinskom odboru u Gradištu izraze svoje nezadvoljstvo stanjem u stranci u Gradištu.

Vučeviću su iznete primedbe da je u Gradištu već nekoliko godina povereništvo stranke, a Vladimir Štrbac poverenik i pitali su ga zašto se ne raspišu stranački izbori i članovima stranke dozvoli da glasaju i izaberu opštinski odbor i predsednika opštinskog odbora. Vučević je na to vešto izbegao da da odgovor rekavši da o tome odlučuju organi stranke, a da je sada kasno da se to uradi jer su izbori blizu.

Takođe, nezadovoljni članovi stranke izneli su i mišljenje da su mladi ljudi koji se sada pred izbore ističu u prvi plan samo paravan za ono što se u pozadini radi, te da oni služe da operu sve ono što ne valja u stranci i opštini a za šta je odgovoran predsednik opštine Dragan Milić, koji ih samo koristi za svoje interese, kako bi ističući neka nova lica sklonio pažnju građana sa sebe i onoga što radi on i njegovi savetnici Dušan Perić, Boban Japanac i drugi, koji svakodnevno svojim postupcima nanose štetu opštini.

Prisutni na sastanku rekli su za “TPKNEWS” da su Dragan Milić i Vladimir Štrbac bili vidno iznenađeni i postiđeni ovakvim stavovima članstva. Milić se kažu preznojavao dok je to slušao a Štrbac je, kažu, sve to slušao zaprepašćenog lica i poluotvorenih usta.

Ostaje nejasno kako gradištanski naprednjaci misle da dobiju podršku građana na izborima, kada ih očigledno ni njhovi članovi ne podržavaju i neće za njih glasati.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker