TUGA U MALOM CRNIĆU: Muž i žena iako vakcinisani umrli od korone u istom danu, ćerka preko noći ostala siroče

Muž i žena Dejan (45) i Suzana (37) iz Malog Crnića kod Požarevca, umrli su od korone u istom danu. Za sobom su ostavili ćerku (16), koja je preko noći ostala siroče.

Suzana je pre korone imala problema sa astmom, dok je Dejan bio potpuno zdrav. Oboje su imali višak kilograma i oboje su bili vakcinisani.

Uprkos nadljuskim naporima lekara i sestara u kovid bolnici u Batajnici, posle tronedeljne borbe, u noći između 26. i 27. septembra izgubili su život.

Dejan i Suzana su držali prodavnicu hrane u Malom Crniću. Korona virusom se prvo zarazila devojčica, pa od nje majka Snežana a potom otac Dejan.

Prvo je Dejan primljen 31. avgusta u bolnicu u Požarevcu, a potom 2. septembra i Snežana, ali stanje im se pogoršalo i 15. septembra su oboje prebačeni u kovid bolnicu u Batajnici gde su odmah bili stavljeni na kiseonik.

Sestre i lekari dali su sve od sebe da ih spasu i ta borba trajala je sve do 26. septembra kada su oboje umrli.

(Tpknews.com/N.P.)

PROČITAJ I

11 Komentari

  1. Stvar je u tome, što na žalost “tpknews” piše stvarno stanje stvari, dok “https://nova.rs/” bukvalno i laže i manipulira i skriva istinu. Dokaz za to je izveštaj o smrti dr Zorana Stojanovića, sem toga da je bio dobar, cenjen i stručan lekar, ni reči da je bio i kojom vakcinom pelcovan!?Dakle – čista manipulacija. Drugo: Zašto toliko u poslednje vreme odlaze od “kurtone” (mahom) mladi bračni parovi, kao ovi sada u Crniću? Pre koji dan iz lozničkog sela, pa od Trstenika… da li je slučajnost ili…? Ili je u pitanju prodaja organa, jer naime, ako se “dijagnozira” da su ovi mladi ljudi u toj i toj bolnici umrli od COVID-19 (kurtone) tada kući dolaze u zapečaćenom kovčegu i porodica nema mogućnosti proveriti da su im hirurškim putem izvađeni organi i basoslovno prodati zapadnim bogatunima.

    Ko nije vakcinisan? Ispod u poslednje vreme umrli naši poznati umetnici, političar, glumci i ostali koji su bili vakcinisani protiv navodno kovod-kurtone. Napominjem da isključivo ovo u svojstvu lekara govorim – sledi spisak: dr Zoran Stanković naš poznati narodni pevač i tekstopisac, kompozitor Predrag Živković Tozovac, Ivan Tasovac, glumac Vlasta Velisavljević, Hadžimanov Zafir, Nenad Nenadović, Lane Gutović, Srpski di-džej Igor Garnier iznenada preminuo u 31. godini u Vašingtonu, Direktor kompanije Kontango, Darko Vukobratović i mnogi drugi.

    Dve posebno zanimljive priče sa naših prostora. Đorđe Balašević primljen je u novosadsku bolnicu zbog upale pluća, a rezultat korona virusa je bio negativan, kaže njegova ćerka. Šta se tačno dogodilo kojim redosledom je teško otkriti, srce je navodno otkazalo nakon što je priključen na respirator, a inače je bio srčani bolesnik. Zanimljivo je, međutim, da su prvi izvještaji o njegovoj smrti govorili da je primio vakcinu protiv Covida. Ti izveštaji su ubrzo cenzurirani i izmenjeni da bi se reklo da je umro od korona virusa. Cenzurirani članak možete videti ovde: https://telma.com.mk/2021/02/20/последна-почит-на-балашевиќ-пред-унив i originalnu verziju, u kojoj se vakcina pominje u poslednjem pasusu, arhivirano je ovde (https://web.archive.org/web/20210220213757/https://telma.com.mk/2021/02/20/последна-почит-на-балашевиќ-пред-унив/)

  2. turbo-jako navodis na proizvodnju novih bolesti ovde kulturno i dokumentovano a u privatnosti svojim prostackim vokabularom govno jedno nadrogirano

  3. Jako je zalosno kada cujem ovako tuzne vesti kojih je sada na pretek a narocito kada izgube bitku od korone mladi i ostave za sobom sirocad, ja znam kako je to jer sam izgubila dva brata od posledica korona virusa. Kamo srece da su zivi sigurno bi se odzvali i primili vakcinu bez razmisljanja a ne da zivoti nestaju zbog svog neprimernog stava prema vakcini. Dobro bi bilo da bar vode racuna o imunitetu da na vreme koriste vitamine i minerale a posebno suplemente proverene i sigurne kao sto su medicinske gljive prvenstveno agaricus za alergiju i nemacki cordiceps koji brane nas organizam od infekcija, virusa i bakterija koji napadaju nas imunitet.

  4. Obruč se sve više steže!

    Zlikovci polako spuštaju starosnu granicu kako bi se bebe mogle vakcinisati. Pripremaju različita nova sredstva mučenja i lišavanja slobode. Sve je spremno za oskudicu, glad, sukobe i haos iz kojih će izaći kao pobednici, a oni koji prežive zažaliće što su preživeli jer će biti porobljeni kao nikada do sada u istoriji sveta…

    1. Pod hitno potrazi savet nekog strucnjaka i da te stavi na poziciju posmatranja. Promeni izvore tzv. informisanja, jer ces doista umreti od gladi u nekom svom haosu, a sa tako ispranim mozgom🤣🤣.

      1. I za ova dva glupava retka ti je trebalo 12 sati da ih smisliš. Mislim sine, za posmatranje si, još ako na to dodamo da ti je to neko rekao jer nisi u stanju sam smisliti, dijagnoza je kompletna. 😀 😀 😀

  5. Čitam upravo “vest” da je u “COVID-19 bolnici” u Batajnici “umrlo četvero dvadesetogodišnjaka u istoj sobi”, imena i prezimena naravno ne postoje, “silovanja prozapadnih medija” nad običnim malim čovjekom u BiH, Hrvatskoj i Srbiji su dignuta na veću razinu, laži i samo laži, do prije par dana “vijest” da je na razini BiH “cjepivo-vakcinu” primilo 13 % a gle čuda danas je procenat oko 45%, laži i samo laži! U Srbiji onoga Dr.Nestorovića samo što nisu proglasili ludim a onaj “izabrani doktor” Kon otvoreno prijeti, Hrvatska “misli” kako EU, čitaj Njemačka želi, a BiH spašava, za sada da ne ureknem, decentralizirana država i da ako neko umre dosta više tih gluposti o “vakcinama-cjepivima”, pomrli su od kisika-kiseonika koji nije ispravan i respiratora koji su neispravni i vašeg “ljekarskog” neznanja, vi (ljekari) ste ti koji ubijaju ljude uz “pomoć farmaceutske mafije” koja vlada sa “ljekarima, političarima, medijima i vjerskim poglavarima”!! I da jučer u bolnici u Tuzli, supruga radila magnetnu i ultra zvuk dojki i otišli po nalaze, čujemo nas dvoje kako osoblje radiologije kaže, ne misleći da ih netko sluša, da je umrlo u Tuzli za dvije godine oko 350 onkoloških bolesnika žena a da je u rubrikama broj umrlih onkoloških pacijenata nula 0 !! Znači, padneš sa skele da 10 kata-sprata i nisi poginuo nego si “umro od korone”!!

    1. A šta da napišem na ovakvu vest da su umrla 4 dvadesetogodišnjaka u bolnici… Evo jedna priča, to su priče drugih, nisu moje lične priče. Ja i kad iznosim svoja lična iskustva onda se susrećem sa raznim buda.letinama koje umesto mene bolje znaju šta sam ja doživeo ili tumače moja lična iskustva prema svom sistemu verovanja. Priča je ova… deluje mi zaista neverovatno i mogao bi neko da kaže da li se to može desiti (mozda neka ili neko ko je iz bolnice).

      Žena koja je bila zaražena sa kovidom je bila u bolnici i nije joj bilo dobro. Dok je ležala u bolnici gledala je šta se radi. Kaže da je medicinski brat, muško znači, ne medicinska sestra, da je taj čovek koji je brinuo o pacijentima kod dva pacijenta koji su bili na respiratoru pojačao dovod kiseonika na mnogo jači nivo nego do tada i da su ti pacijenti naredni dan umrli. Nije bilo u pitanju korigovanje protoka kiseonika zbog potrebe, mada može tako da izgleda, a može i da bude namerno pojačanje protoka bez ikakve potrebe. Žena je tražila da ode iz bolnice i jedva su je pustili da ide jer je insistirala da ide kući po svaku cenu. Zašto je taj medicinski brat pojačao dotok kiseonika može se samo pretpostavljati? To je zaista neverovatno. Ne znam ni šta da kažem ni šta da mislim!?

  6. Ja verujem više Tpk nego Nova S. Kriju se podaci o tome da umiru i vakcinisani. A ne znam zašto kad se o tome javlja u svetu. Neka rumunska doktorka pričala još prošle godine da ta količina kiseonika koja se daje respiratorima a po preporuci SZO, ubija ljude koji imaju sekret u plućima. Njeni pacijenti ne umiru jer daje manje kiseonika. Pre nekoliko dana naša doktorka vrlo kompetentna ulazi u duel sa nekim doktorom,ne pamtim ni emisiju na Tv, ni imena, i tvrdi to isto kao i rumunska doktorka. Direktor Doma zdravlja u Kragujevcu javno tvrdi da umiru i vakcinisani. Zna se istina ali naš narod valjda iz straha veruje samo onima koji ne izlaze iz medija. Dugo ponavljana laž se na kraju prihvati kao istina. Ne laže nas Internet i društvene mreže na njemu, nas lažu oni lekari i političari koji zbog novca ili ucene idu protiv svog naroda. Sad traže da cinkarimo poštene lekare koji ne preporučuju vakcine pacijentima, sutradan tražiće da cinkarimo jedni druge a već je to bilo prošle godine, a poznajući Srbe biće ponovo Inforbiro. Da smo složni ništa nam nebi mogli. Ovako ispranih mozgova,slepo verujući onima koji gledaju samo svoj interes, zaista nam preti porobljavanje.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker