UŽAS U KASIDOLU KOD POŽAREVCA: Muškarac (49) seksualno zlostavljao sedmogodišnju devojčicu!

G. K. (49) iz Kasidola kod Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao sedmogodišnju devojčicu.

Požarevačka policija uhapsila je sredovečnog muškarca G.K . (49) zbog sumnje da je seksualno zlostavljao 7-godišnju devojčicu.

Ilustracija / Foto: Shutterstock

Kako TPK NEWS saznaje od izvora iz policije bliskog istrazi, G.K. koji je mentalno zaostao, u kući roditelja devojčice, u njenoj sobi, prvo joj skinuo donji deo odeće, nakon čega joj je rukama dodirivao i ljubio intimne delove tela. Nakon toga, devojčici je zapretio da nikome ne sme ništa da priča.

Nakon što je G.K otišao, devojčica je, uplakana, sve ispričala roditeljima. A, roditelji su odmah Obavestili policiju, koja je privela G.K. i odredila mu pritvor od 48 sati.

Pošto o ovoj temi niko ne želi da priča u Kasidolu, TPKNEWS nezvanično saznaje da je G.K. usvojeno dete, baš kao i njegov brat blizanac.

Kod G.K. koji je u početku živeo u hraniteljskoj porodici u susednom selu, odmalena su se primećivali znaci mentalne zaostalosti. Njegov brat blizanac je bio smešten u hraniteljskoj porodici u Kasidolu, pa je on u istoj porodici doveo i njegovog brata. G.K.-ov brat nakon što je odrastao oženio se i otišao u inostranstvo, dok je G.K. ostao u Kasidolu.

G.K. je u Kasidolu živeo kao beskućnik. Spavao je po šupama, štalama, i napuštenim kućama a izdržavao se tako što je, za nadnicu, radio fizičke poslove. Meštani Kasidola kazalivanje su nam da je do kobnog dana G.K bio miran i da nikada nije pravio bilo kakve incidente.

Ovaj događaj koji je potresao meštane Kasidola dogodio se 25. januara. Tada su G.K. roditelji devojčice, koji su takođe u teškoj finansijskoj situaciji, pozvali da im pomogne u seči drva.

Nakon završenog posla, G.K. je ušao u sobu devojčice. Kako saznajemo, on joj je, najpre, skinuo donji veš i dodirivao je rukama po genitalijama. Posle toga, nekoliko puta je poljubio devojčicu u intimni deo tela i gurao joj tu prst.

Kada je devojčica počela da plače, G.K. se zaustavio. Zapretio joj je da nikome ne sme da priča o tome šta se desilo, posle čega je, pobegao iz kuće.

Međutim, čim su roditelji slučaj prijavili policiji, organi reda su ga pronašli i, uz prijavu zbog nedozvoljenih polnih radnji, odredili mu pritvor do 48 sati, nakon čega je G.K. pušten na slobodu.

Tužilaštvo je policiji naložilo da pokrene predistražni postupak, a za ovo delo zaprećena je kazna do tri godine zatvora.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker