UŽAS U BEOGRADU: Monstrum iz Brežana iskasapio radnicu Gradske uprave Požarevca, pa presudio sebi!

U sredu popodne u Gandijevoj 174 na Novom Beogradu dogodilo se ubistvo i samoubistvo.

Ubistvo na Novom Beogradu

Kako saznajemo, u stanu 22 beogradska policija pronašla je telo žene Lela S. (55) iz Požarevca, koja je bila nasmrt izbodena nožem, a pored nje je ležao njen partner Nikola L. iz Brežana kod Požarevca star oko 45 godina koji je naknadno preminuo usled povreda koje je sam sebi naneo.

Sin (23) ubijene Lele S. (55) bio je prisutan u stanu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu kada je emotivni partner njegove majke nasrnuo na nju i počeo da je tuče, ali ga je nasulnik izbacio iz stana, nakon čega je odmah otrčao po pomoć.

Nikola L. došao je na vrata stana u kome je Lela S. (55) bila sa svojim sinom i odmah je fizički napao. Uzalud je mladić (23) otrčao po pomoć, čim se vratio zatekao ih je mrtve na podu.

Lela S. je bila izbodena nožem, dok je muškarac s kojim je bila u vanbračnoj zajednici, takođe bio ranjen istim nožem, ali je još uvek davao znakove života. Ipak, uskoro je od težine povreda i on preminuo.

Prema nezvaničnim informacijama, ovaj par nije živeo u stanu u kom su pronađena njihova tela, već je to stan njene majke, koja je otišla u banju.

Inače, Lela S. je bila zaposlena u Gradskoj upravi Grada Požarevca, a kako saznajemo, Lela S. je pre par dana prekinula vezu sa Nikolom L. jer je od nje zahtevao da se odrekne svog sina i majke kako bi bili samo njih dvoje zajedno.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker