DOKAZALI DA SU DOSTOJNI UNIFORME: Požarevački policajci našli 206.000 dinara i vratili ih vlasniku

Požarevački policajci Dejan Novković i Milan Janković svojim gestom od 18. oktobra dokazali su da su dostojni uniforme koju nose i posla koji obavljaju.

Foto: PU Požarevac

Tog dana, u večernjim satima, dok su patrolirali centrom grada, oni su na trotoaru pored zgrade „Reč naroda“ pronašli izgubljenu mušku torbicu i ubrzo je vratili vlasniku.

– Nakon što smo otvorili torbicu, iznenadili smo se kada smo videli da je unutra 206.000 dinara, narukvica i kazna za parkiranje. Vlasniku torbice možda nije bilo drago što je kažnjen zbog nepropisnog parkiranja, ali smo ga mi na osnovu podataka iz te kazne pronašli i iste večeri mu vratili novac. Vlasnik se jako obradovao i zahvalio nam se, ali to je za nas samo deo posla, jer smo tu uvek za naše sugrađane i da im se nađemo u nevolji – rekao je Novković.

Njegov kolega Janković dodao je da im je drago što su baš oni tuda prošli, jer je reč o velikim parama, kao i da su sve vreme razmišljali kako se vlasnik oseća i kako moraju što pre da ga pronađu i vrate mu novac.

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Svaka čast policajcima. Ovo je dokaz da u policiji ima poštenih ljudi i daje nam nadu da promenom režima, možemo se nadati normalnoj državi.

  2. 206.000 dinara je velika para? Šta se tačno može uraditi sa tim “velikim parama? Nema dovoljno ni za golfa četvorku 20 i kusur godina starog. Čuj velike pare. Šta bi bilo da su našli 20 ili 200 hiljada evra?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker