OD LOŠEG JOŠ GORE: Kako izgleda profil prosečnog gradištanskog SNS šefa odborničke grupe

Ni manje opštine, ni više afera, to je Veliko Gradište danas. Ova mala opština prepuna je malverzacija, nezakonitosti i zloupotreba, ali vladajuća većina ipak o(p)staje.

Željko i Zorica Mladenović/Foto: Screenshot Facebook

Svi koji su bitni za opstanak vladajuće koalicije gradištanskoj opštini, zadovoljili su svoje apetite tako što su dobili dobar posao ili “tezgu”. Predsednik opštine Dragan Milić zna da nagradi i podršku i lojalnost.

Ali, nije to najgore, jer je javna tajna da odbornici i poneki članovi Veća u Gradištu svoje usluge u Skupštini ponekad i naplaćuju. Iako ima viška radnika u opštinskim službama, mali lokalni moćnici bez problema zapošljavaju članove svojih porodica i rođake. Da bi napravili mesta za decu, supruge i “ostalu mnogobrojnu rodbinu”, pomoćne radnike iz opštinskih službi.

Glavni kadrovik je šefica odborničke grupe SNS u Velikom Gradištu Zorica Mladenović. Da bi politički nekako opstala u ovom nesigurnom vremenu, s obzirom da kao i skoro svaki SNS kadar ima završenu samo osnovnu školu i kurs prevodioca, čerupa zbog toga ionako skroman opštinski budžet. U Velikom Gradištu, zapravo, najbolje radi partijska buvlja pijaca.

Mladenovićka je prvo zaposlila ćerku preko Nebojše Stefanovića i Hrkalovićke iako je bila već pred porođajem, a supruga sa završenom gimnazijom postavila za šefa Vodovoda, nakon čega je njen suprug Željko koji je dobio na izborima za MZ Veliko Gradište, gde su od od preko 3.000 birača glasalo jedva 200, angažuje svoju suprugu Zoricu da prodaje mesta za Vašar a za kontrolore postavlja svoje prijatelje. Sve se to ove godine i odrazilo na tome da nikada gori Vašar u Velikom Gradištu, zbog papreno skupih mesta, nije bio.

Inače, široj javnosti u ovoj malenoj podunavskoj opštini, Zorica je veoma dobro poznata kao strastveni kockar koji uglavnom čuka na aparatima, pa je često zbog toga zapadala u dugove, i zbog svog zanimljivog hobija, čestog menjanja stranke. Za svojih 10 godina od kako je odbornik ni jednom nije izašla za skupštinskom govornicom, ali je zato obavezno dizala dva prstića kada joj tatica naredi.

Takođe, njen suprug Željko, pored toga što je šef Vodovoda, otvorio je i svoju privatnu staklorezačku radnju u lokalu, kako to obično u praksi biva, koji se nalazi na opštinskom placu koji su uzeli u zakup, i to po veoma povoljnoj ceni, a lokal je noću osvetljen reflektorom koji je prikačen na javnu rasvetu, koju, naravno, plaćaju građani Velikog Gradišta.

Kao i u većini mesta u Srbiji, tako je i u ovoj maloj podunavskoj opštini profil jednog prosečnog šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke.

Ako je Zorica Mladenović jedan od najboljih kadrova Srpske napredne stranke u Velikom Gradištu, s obzirom da je šef odborničke grupe, kakvi li su onda ostali kadrovi?

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

6 Komentari

  1. Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše. Gradištanci već godinama nemaju ni trunke obraza ni hrabrosti da lopužama stanu za vrat. Zato ih čerupajte dok im i dušu ne uzmete jer bolje nisu ni zaslužili. Napred lopovi nema ko da vas zaustavi.

  2. Jokiceva SNS banda je kriminizovala ceo region. Bio je i ranije SNS na vlasti ali nije bilo bas ovako? Ovo je ludnica i vreme za kuku i motiku protiv SNS dahija.

  3. Ne mogu komentarisati političke prilike u Velikom Gradištu, jer ne živim tamo. Ali, što se vašara tiče, ja ne pamtim da je bio bolji, a imam preko 50 godina.

  4. Ista situacija je i u Kučevu još i gora,bar vi ne morate da gledate Perišića kao mi ,ali sva sreća došli neki dobri momci iz Beograda pa ga lepo izlupali i sad se kao miš zavuko u rupu.

  5. Ovo je slika kadrova SNS u celoj Srbiji. Suprug Zorice Mladenović nema ni gimnaziju završenu. Završio je samo zanat za staklorezca. Napredni kadrovi. Daju primer deci za uspeh, da u životu ne treba znanje i škola. Potrebno je samo biti odan i lojalan vladajućoj stranci. Tužna je ovo slika “napredne” Srbije.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker