DETALJI UŽASA U POŽAREVCU: Pedofil razmenjivao slike polnih organa sa devojčicama

Policija je uhapsila u utorak Dejana Rajića (29) ia Zaječara, sa boravištem u Požarevcu, zbog sumnje da je preko lažnog profila na Fejsbuku razmenjivao pornograske slike sa devojčicama!

Pedofil je devojčice pozivao i da se nađu, a nekoliko njih je i pristalo, tako da policija sada utvrđuje da pedofil nije i obljubio neko dete!

Pretresom kuće u Požarevcu u kojoj živi Rajić pronađeni su kompjuter i mobilni telefon u kome su bile slike i poruke koje je razmenjivao sa maloletnicama.

Izvor iz istrage kaže da je Dejan pre tri meseca napravio lažni profil na Fejsbuku, predstavljajući se kao David Mitrović i namamio veći broj devojčica da ga prihvate za prijatelja.

Dejan je na svom lažnom profilu ostvario kontakt sa preko 200 devojčica od 10 d0 15, godina predstavljajući se kao njihov vršnjak, mada je bilo i nekoliko punoletnih devojaka.

-Dopisujući se sa devojčicama osumnjičeni je od njih tražio da mu šalju svoje golišave fotografije, a one koje su mu u inboks poslale iste, uzvraćao je svojim nagim fotografijama, gde je isticao svoj polni organ, bez prikazivanja lica da devojčice ne bi vide da je mnogo stariji od njih.

Neke od devojčica fascinirane njegovim nagim fotografijama, odgovarale su mu svojim, gde su prikazivale grudi a neke i svoj polni organ.

– Na te fotografije osumnjičeni je slao lascivne poruke, poput: “Lepe ste… Lepa ti je ribica, a i sisice ti nisu loše… Baš si slatka , voleo bih da te probam…” Na kraju porukr bi ih pitao kada i gde mogu da se vide. Većina devojčica nije mu odgovarala, ali neke su odgovorile i čak zakazivale sastanke sa njim – kaže izvor iz istrage.

Daljom istragom utvdiće se da li je osumnjičeni ostvario direktan kontakt sa nekom devojčicom, što bi moglo da dovede do prekfalifikacije krivičnog dela.

TPKNEWS/Informer

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker