UHAPŠEN SERIJSKI LOPOV U TRSTU: Malerozni Požarevljanin pao jer mu zatajio GPS blokator

U subotu 28. oktobra u tržnom centru Montedoro pokraj Trsta, uhapšen je Požarevljanin S.S. (27), profesionalni serijski lopov, koji je od ranije poznat italijanskoj policiji.

Foto: Ilustracija

Radnik u prodavnici tehničke robe Unieuro u tržnom centru Montedoro, alarmirao je policiju nakon što je prepoznao Požarevljanina S.S. kao serijskog lopova na fotografijama koje su poslate svim lancima prodavnica Unieuro koje se nalaze u severnoj i centralnoj Italiji.

Nakon što je radnik obavestio policiju, S.S. je pokušao da se udalji iz prodavnice, međutim, na vratima se upalio alarm koji je povezan sa sistemom anti-krađe. Tada je radnik obezbeđenja pozvao S.S. da se vrati nazad da vidi u čemu je problem, dok je S.S. preturao po džepovima jakne da pokaže da nema ništa da krije, omogućilo je radniku obezbeđenja da u jednom od džepova primeti džamer GPS blokator.

U međuvremenu je stigla i policija koja je bila alarmirana od strane radnika. Policija je prilikom pretresa S.S. u njegovoj jakni otkrila dva zašivana džepa u kojima je pronašla četri Rai-Ban naočara sa okačenim etiketama cena na njima u vrednosti od 624 evra, a, koja su takođe bila ukradena u jednoj optičkoj prodavnici u istom tržnom centru.

Požarevljanin S.S. (27) je uhapšen i prebačen u zatvor gde će čekati presudu suda. Detaljnom kontrolom, utvrđeno je da je Požarevljanin S.S. serijski lopov koji je po celoj Italiji u velikim tržnim centrima krao i to prodavao na crno tržište, a, pao je u Trstu jer mu se pokvario GPS blokator.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker