JOŠ JEDAN STRAVIČAN ZLOČIN KOD NEGOTINA: Zaklao ženu (22) nasred ulice, oborio je preko kolena i nožem joj preklao karotidu!

Denis Gačić (28) iz Urovice kod Negotina uhapšen zbog sumnje da je nožem iskasapio bivšu suprugu Danijelu Handl (22), naočigled njenog šokiranog mlađeg brata Ljube.

Gačić je priveden ubrzo posle krvavog pira u kući njegovih roditelja, a nesrećna žena, majka njihove troje maloletne dece, iskrvarila je na licu mesta.

Stravičan zločin odigrao se u sredu uveče naočigled Danijelinog brata Ljube (13).

KRV TEKLA KAO VODOSKOK

– Gledao sam kako mojoj sestri krv šiklja iz vrata kad ju je Denis oborio preko kolena i nožem počeo da kolje. Nekoliko puta ju je ubo u karotidu, odakle je krv jurnula kao vodoskok, a potom pod grlom pa na levoj strani vrata. Pustio ju je potom da padne na asfalt i mirno otišao ka svojoj kući – priča Ljuba.

Dečak kaže da je pošao sa sestrom do trgovine.

– Video sam usput Denisa. Opomenuo sam sestru da požurimo jer može da nas napadne. Dok smo išli ka centru sela, on nas je sustigao. Naredio mi je da nastavim jer želi nešto da joj kaže. Rekao sam da neću, ali kad je sestra rekla da krenem, pošao sam nekoliko metara i čuo njen vrisak. Zapomagala je i vrištala dok ju je klao kao da je životinja – priča Ljuba.

Posle zločina Denis se vratio kući krvavih ruku.

– Tata, ja sam zaklao Danijelu. Ne znam da li je živa ili mrtva. Eno je, leži na ulici – priča Denisov otac Srba (50) i dodaje:

– Potegao je nož na sebe, ali ja sam ga sprečio. Onda je hteo da poveže struju ili da se obesi, ali smo ga držali dok je došla policija.

Majka Ljiljana kaže da je Denis mnogo voleo Danijelu.

VOLELI SMO SNAJU

– I mi smo voleli Danijelu. Bila je vredna i vesela, čuvala decu. To mu je bila prva i jedina ljubav. Međutim, umešala se njena sestra koja radi u Austriji i htela je da vodi Danijelu tamo da je uda za nekog bogataša. Zato je Danijela uzela dva deteta, treće je ostavila ovde, i otišla kod roditelja. Denis to nije mogao da preboli – kaže Ljiljana.

Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće, kaže za Kurir da je zabrinjavajuće to što su žrtve sve češće iz razvedenih brakova.

– Ne znam šta bivšim muževima ostaje nejasno i zašta oni optužuju žene od kojih su se razveli. Da li oni smatraju da imaju pravo na njih i pored razvoda – pita se naša sagovornica.

PRIJAVILA ZLOSTAVLJANJE

Prema zvaničnom izveštaju Višeg javnog tužilaštva u negotinu, Danijela je u aprilu prijavila da je Denis proganja i preti joj ubistvom. Potom je 17. maja podnela krivičnu prijavu protiv njega i tužilaštvo je dalo nalog policiji da to proveri. Međutim, prijava je bila nepotpuna, pa nije razmatrana.

TRPELA GA DOK JE MOGLA

Danijelin otac Nikola kaže da je opominjao ćerku da se pazi Denisa.

– Živeli su zajedno osam godina, a on ju je stalno kinjio. Trpela je dok je mogla, a potom je uzela decu i vratila se kući. Upozoravao sam je da će je ubiti. Ona je govorila da ga se ne boji – kaže otac.

TPKNEWS/Kurir

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker