VEČITI KASIDOLSKI DIREKTOR: Preduzeće Kostolac usluge u rukama Đokića i Marine

Večiti kasidolski direktor preduzeća Kostolac usluga kupio pet novih dastera, a radnicima plate na minimalcu.

Foto: Screenshot/Facebook

Osim novih pet dastera, ostale su i stare lade koje se isto koriste, pa kad se sve sabere, gorivo, amortizacija, veliki servisi po 100 hiljada dinara, mast i gas – troškovi ogromni. Za nova vozila ima para, a radnicima plate male – mast i hleba. Zato direktor Đokić i njegova upravnica Marina Branković imaju velika primanja i beneficije.

Inače, Marina je većinu šefova i komandira u preduzeću postavila po svom ukusu da joj služe kao marionete i preko direktora Đokića vodi lukavu politiku, nadajući se da jednog dana i ona postane direktor PD Kostolac usluge, dok njena branša su samo policajci, jer voli da drži pendrek.

Kako kažu, radnici preduzeća direktora Đokića i Marinu, podržava partija i ne sme niko da ih dira, pa i da su najgori, jer su u toru naprednjaka.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Koliko radnika ima ovo preduzeće? I svi oni strahuju od jedne kurave i zadriglog matorca? Pa šta ako ih štiti SNS. Jedino se treba plašiti Božije sile i gneva a ne Vučićev bagre kojoj se polako približava kraj. Da su radnici jedinstveni niko im ništa ne bi mogao. Očas posla bi najurili lopurde.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker