PREBIJANJE BIVŠEG ČELNIKA SNS IZ VELIKOG GRADIŠTA: Pronađen vlasnik auta u kojem su se dovezli napadači!

Zlatko Šulović smatra da je pretučen po nečijoj narudžbini, ali o tome ne želi da govori u interesu istrage, koja je u toku.

Zlatko Šulović i Aleksandar Vučić

Zlatka Šulovića (65), nekadašnjeg predsednika Opštinskog odbora SNS u Velikom Gradištu, u petak ujutru pretukla su dvojica nepozantih napadača. Oni su se prvo autom marke “audi”, smederevskih tablica, dovezli do njegove kuće na Srebrnom jezeru, gde se i desio napad. Šulović kaže da dvojicu mladića nije poznavao, a jasno mu je i da oni njega nisu poznavali, već ih je neko poslao. “Tog jutra ja sam bio u svojoj kući, a ti mladići su sedeli na terasi moje druge kuće, u kojoj iznajmljujem apartmane. Oni su samo sedeli i čekali, kad mi je supruga rekla da odem i vidim šta hoće, možda su se izgubili”, kazao je Šulović.

Kad je prišao mladićima pitao ih je da li žele da iznajme apartman, pa da pozove sina, jer se on bavi time. Međutim, oni su tada bez reči počeli da ga udaraju. “Udarili su me u glavu, prvo u lice, onda u potiljak, a kad sam pao nastavili su da me tuku. Onda su otišli, ali se jedan vratio i opet me udario. Moja žena je kuvala kafu i istrčala je kad je videla šta se dešava, počela je da vrišti i zove u pomoć”, rekao je Šulović.

Ubrzo je stigla policija, koja je uzela izjavu. “Ja sam očekivao da će da krenu u potragu odmah, jer je moja žena zapamtila broj tablica, ali policija to nije uradila”, priča Šulović. Odvezli su ga u Dom zdravlja, a onda u požarevačku bolnicu. “U petak imamo zakazano kod psihijatra i žena i ja, jer smo pod stresom. Ona je nedavno imala infarkt, isključivo zbog stresa. Oboje smo pod pritiskom, jer ne znamo da li napadači opet mogu da dođu, a nemamo nikakvu zaštitu”, kazao je Šulović. On smatra da je napad na njega naručen i sumnja od koga, ali ne želi da kaže, jer mu je tako savetovano u policiji, zbog istrage koja je u toku.

UKRADENA TABLICA

“Nisam ni sa kim u svađi, nikom ništa ne dugujem, pa zato sumnjam da je ovo naručeno. O tome svedoči podatak da je nađen vlasnik auta u kojem su se dovezli napadači, i rekao je da mu je zadnja tablica ukradena. Znači, neko je namerno hteo da mu se ne uđe u trag”, rekao je Šulović.

OFARBALI MU PSA

Još jedan incident u vezi sa Zlatkom Šulovićem dogodio se 2011. godine, kada je nepoznato lice ofarbalo sprejom njegovog psa retrivera ispisavši crvenom bojom „šule-lopove. Šulović je u to vreme bio predsednik Okružnog odbora Nove Srbije i koordinator ribočuvarske mreže u Velikom Gradištu, pa je sumnjao da je ovaj incident izazvao neko od njegovih političkih protivnika ili neko od ribokradica.

TPKNEWS/M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker