SEDMORO POVREĐENO KOD MOTELA “JATAGAN”: Jedni bežali sa ukradenim jagnjetom, drugi krenuli u poteru za lopovima pa se sudarili! (VIDEO)

Na putu Smederevo – Požarevac, u blizini motela “Jatagan” noćas oko dva sata posle ponoći došlo je do teškog udesa dva automobila, “golf 3” i “fiat punto”, kada su se prilikom preticanja bočno sudarili i sleteli sa puta.

Screenshot

Kako se saznaje, u jednom vozilu su se nalazile tri osobe koje su pre nesreće ukrale jagnje i pokušale da pobegnu sa životinjom. U drugom vozilu bili su četiri osobe koje su jurile lopove.

Koliko je udes bio jak govori i činjenica da su pripadnici Vatrogasno – spasilačke jedinice iz Smedereva učestvovali u oslobađanju pojedinih putnika iz vozila. Životinja je zatečena živa na licu mesta.

Kako saznajemo, lopovi sa puntom ukrali su jagnje i krenuli da beže, “ekipa za poteru” je krenula golfom za njima i došlo je do bočnog kontakta prilikom preticanja i oba automobila su završila u kanalu.

Visualizza questo post su Instagram

Un post condiviso da 192.RS (@192_rs)

U prvom trenutku bez svesti, tri osobe iz punta su prevezene u bolnicu, a četiri svesne osobe iz golfa su takođe hospitalizovane. Utvrđeno je da svi imaju lakše telesne povrede.

Vozač „golfa“ (18) ima probnu vozačku dozvolu i u trenutku nesreće nije smeo da bude za volanom, a naknadnom analizom krvi i urina utvrdiće se da li su vinovnici nesreće bili pozitivni na testove za drogu i alkohol.

Jagnje živo i zdravo policija vratila vlasniku.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker