NEDINIĆ POSTAO DEDA: Zakupio ceo restoran, 500 zvanica, inspekciji zabranjen pristup (VIDEO)

Duško Nedinić, predsednik opštine Petrovac na Mlavi, u četvrtak je upriličio rođenje unuka Despota, a u restoranu Košuta gde je proslava održana, bilo je opsadno stanje.

Screenshot

Suvišno je reći da je rođenje unuka visokog lokalnog funkcionera iz Petrovca na Mlavi održana kada Srbija i dalje beleži rekordan broj obolelih od kornavirusa, i gde novom uredbom u objektu u kome je održana proslava oni koji nemaju kovid propusnicu mogu da borave samo do 20 sati.

Kako TPKNEWS saznaje, na parkingu ispred restorana je bilo najmanje 200 vozila, a u samom restoranu na proslavi, koja je trajala do 4 sata ujutru narednog dana, bilo je oko 500 zvanica.

Prema rečima našeg insajdera, odeljenju za inspekcijske poslove u Petrovcu na Mlavi je bilo izdato naređenje da inspekcijske službe ne smeju da dolaze u restoran posle 20 časova da kontrolišu da li gosti imaju validne kovid sertifikate.

Prema tvrdnjama pojedinih zvanica, svima je bilo, takođe, zabranjeno da slike ili snimke sa proslave postavljaju na društvenim mrežama.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Da li je i to plaćeno narodnim novcem? A što se tiče inspekcije pa oni čuvaju svoje zadnjice. Toliko o poštenju SNS. Samo glasajte za Vučića.

  2. U normalnim državama ovo bi se debelo sankcionisalo, dok u Srbiji je ponašanje pojedinaca (naročito ako si na funkciju u SNS) ponašaju kao na divljem zapadu. Iskreno se nadam da narod vidi i pamti i da će dobro da razmisli kome će da daje svoj glas.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker