IZ SRCA HOMOLJA: Spektakularnim doživljajem za sva čula predstavljena nova Rosa Homolje

Jedinstvenom multimedijalnom postavkom u pećini, druženjem i radionicama u prirodi i na kraju noćenjem u luksuznim šatorima, takozvanim glampingom, predstavljen je novi član Rosa porodice, prirodna mineralna voda – gazirana Rosa Homolje.

Foto: Promo

Spektakularan događaj „Homolje te zove“ organizovan je za partnere, prijatelje, predstavnike medija i poznate ličnosti u prelepom ambijentu Homolja, kod Rajkove pećine, odakle i potiče gazirana Rosa, koja je se odnedavno može naći na našem tržištu.

Multimedijalna vizuelna postavka „Duboka šuma“ koja je po prvi put organizovana unutar jedne od najlepših pećina u Srbiji, upotpunjena je doživljajem za sva čula u netaknutoj prirodi. Zvanice su imale prilike da uživaju, čuju zanimljivosti o biljnom svetu homoljskog kraja, naprave tinkture od lokalnog autohtonog bilja, a na kraju dana uživaju u glampingu i pogledu na zvezdano nebo uz logorsku vatru.

Foto: Promo

„Ovo je prvi put da se jedan brend predstavlja na ovakav inovativan način. Koristeći najsavremenije digitalne tehnologije, želimo da dočaramo deo jedinstvene lepote homoljskog kraja kome pripada i Rosa Homolje. Želeli smo da prikažemo moć netaknute prirode u kombinaciji sa osvežavajućim mehurićima i kreiramo jedinstveno iskustvo, kao i da predstavimo vrednosti samog brenda Rosa Homolje“, rekla je Agnes Ivković brend menadžer Rosa vode.

U saradnji sa partnerima: Zavodom za zaštitu prirode Srbije i Turističkom organizacijom Majdanpek događajem „Homolje te zove“ pored samog brenda, promovisane su i prirodne lepote Homolja, kao jednog od najlepših krajeva Srbije, oaze netaknute prirode.

Foto: Promo

Odličnog mineralnog sastava, Rosa Homolje je jedina voda u Srbiji koja u svom sastavu sadrži jedinstven balans kalcijuma, magnezijuma i kalijuma u kombinaciji sa niskim sadržajem natrijuma. Jedan litar gazirane Rosa Homolje zadovoljava 30% dnevnog referentnog unosa odraslih za kalcijumom.

Prirodno mineralna voda, gazirana Rosa Homolje dostupna je na tržištu u PET pakovanjima od 0.5l i 1.5l, kao i u staklenoj ambalaži od 330ml i 750ml i namenjena je svima koji žele da se osveže i iskuse svežinu mehurića iz srca Homolja.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

6 Komentari

  1. Koliko, dok Koka kola nije po nezna se koji put otvorila “punionicu vode” u Neresnici… ta voda znana i kao “Duboka” izvirala je iz basena koji se nalazi u dolini Peka u zaseoku Neresnice poznatijim pod nazivom, gle čuda – Kisela Voda. Izvire i danas, ko ne veruje… izvolte, pa sa posudom na izvor i natočite. Poznata je stvar da amerikanac nema pojma ni o svojoj zemlji, a kako će o tuđoj – ali je sramota ovo sa Rajkovom pećinom, koja ni sa Homoljem (centar Žagubica), a ni sa vodom iz Neresnice – nema ama baš ništa zajedničko.

  2. Kakve veze ima rajkova pećina u majdanpeku sa kiselom vodom u neresnici-preko peka, to je 50 km jedno od od drugog, tekst je nabuloza, napredno-radikalska javna laž bez stida,

  3. 😂😂😂 …Rešenje je ULTRA LAKO I EFIKASNO
    Neka TPKNEWS kao pravi slobodni medij
    objavi mape
    TRANSEVROPSKOG
    (Atlantski okean -Crno more)
    ,,KORIDORA ŽIVOTA ,,
    ili strogo CENZURISANIG
    ,,ZABRANJENOG KORIDORA
    CELIG ovog IZDIŠUĆEG regiona Istočne Srbije….
    Pa će razni likovi USPUT NAUČE i ELEMENTARNU geografiju SOPSTVENOG
    kraja i zavičaja.
    Na primer ti tamo mali i nepismeni kučevački botovi iz Gigine šupe…😂😂
    I pozdrav za njih…iz🚞
    Jer jedino su oni bar a i uvek …
    i aktivni i živahni…Posebno za one što lobiraju za CEMENTARU …da poboljša vazduhu Kučevu i Zviždu…
    i o čemu već pišeu susednom članku
    😂😂
    ⛔🍖🐕

  4. Za CEO ovaj IZDIŠUĆI REGION ISTOČNE SRBIJE(Braničevski,Borski ,Zaječarski okrug) postoje samo DVE (2) opcije :
    ILI
    SADAŠNJI I GALOPIRAJUĆI
    ,,AFRIČKI KONGO KONCEPT,, iz Afrike i 19.veka
    ILI
    ,,EVROPSKI KORIDOR KONCEPT,, iz Evrope i
    21.veka.
    TREĆA(3.) opcija NE POSTOJI.
    A biraju
    ILI
    GRAĐANI celog ovog IZDIŠUĆEG regiona ISTOČNE SRBIJE
    ILI
    njihov sadašnji STRAH.
    Potpis , od straha, nečitak ,
    😂😂😂 …. Nenad M.Čolović

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker