UŽASNI DETALJI TRAGEDIJE KOD PETROVCA NA MLAVI: Evo zašto se Goran živ spalio u krevetu posle svađe sa trudnom suprugom

Goran Milovanović (38) iz sela Vošanovac kod Petrovca na Mlavi, koji se posle porodične svađe sa suprugom, 11. novembra spalio živ u krevetu, na taj korak se odlučio jer je sumnjao da će njegova žena “očistiti” dete koje je nosila, saznaje Telegraf.rs od izvora iz istrage.

facebook/Ivana Goran Milovanovic

Nakon žučne rasprave Goran je izašao napolje iz kuće, da bi se nakon kraćeg vremena vratio nazad noseći u ruci kantu u kojoj je bilo benzina. On je otišao u svoju sobu gde se polio benzinom iz kante koju je doneo sa sobom, legao u krevet i zapalio se.

Prestravljena Goranova supruga Ivana počela je da vrišti. Njeni ukućani su se ubrzo sjurili u kuću, i zatekli jeziv prizor. Lekari su po dolasku odmah Gorana prebacili u Beograd. Dok je njegova supruga Ivana prevezena u bolnicu u Petrovcu na Mlavi, u stanju potpunog šoka.

Zbog posledica opekotina zadobijenih u porodičnom domaćinstvu u Vošanovcu, Goran Milovanović (38) je preminuo u subotu 17. novembra u večernjim časovima u Institutu za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije u Beogradu.

Kako saznajemo u porodici, Ivana će zadržati dete koje nosi u spomen na muža.

Brat Gorana Milovanovića, koji se kod Petrovca na Mlavi ubio posle svađe sa ženom čeka da se ovaj slučaj rasvetli, jer ne veruje dabi njegov brat podigao ruku na sebe.

– Ne želim nikog da optužujem, ali očekujem od nadležnih organa da do kraja rasvetle ovaj slučaj i utvrde kako je tačno došlo do smrti mog brata. Ne mogu da verujem da je on bio u stanju da podigne ruku na sebe, i to na ovako bolan način, da se polije benzinom i zapali – rekao je ranije za medije Goranov brat Dragan Milovanović.

Telegraf.rs

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker