MASAKR ZBOG VLAŠKE MAGIJE? Nikola ni posle 14 godina nije svestan jezivog zločina koji je počinio! (VIDEO)

Masovni ubica Nikola Radosavljević (53), koji je pre tačno 14 godina pobio devetoro meštana negotinskog sela Jabukovac, prebačen je nedavno u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti “Gornja Toponica” nedaleko od Niša.

Screenshot

On je prethodno bio lečen u Zatvorskoj bolnici u Beogradu, pošto je utvrđeno da boluje od akutne paranoidne psihoze. Već dugo niko iz porodice nije posetio Radosavljevića, koji je i dalje nesvestan onoga što je uradio pre 14 godina. Nikolin otac Petar, koji ga je jedini povremeno zvao telefonom, umro je pre dve godine.

– Nikola živi u nekom svom svetu i ni sa kim ne komunicira. Za sve vreme koliko je u bolnici nikad nije pravio neke incidente i uglavnom je miran i povučen – otkriva sagovornik upućen u ovaj slučaj.

Inače, selo Jabukovac zauvek će ostati poznato u Srbiji po Nikolinom stravičnom masovnom zločinu, koji je ovo bogato gastarbajtersko mesto zavio u crno 27. jula 2007. godine. Radosavljević je posle krvavog pira proglašen neuračunljivim nakon što su veštaci konstatovali da boluje od trajne duševne bolesti. Zbog toga nije moglo da mu se sudi, već je poslat u “zatvorsku ludnicu”.

Nikola, koga meštani zovu Crni Kole, kobnog dana je najpre pretukao suprugu, optuživši njenu majku da je bacila vlašku magiju na njega. Potom je pokušao da se ubije tako što je skočio u bunar, ali ga je komšija spasao. Pomahnitali Radosavljević je zatim uzeo lovačku pušku, za koju je imao dozvolu, i krenuo Ulicom Albanske spomenice u sumanuti pohod…

Komšije Branislav (57) i Draginja (55) Borongić bile su njegove prve žrtve. Sledeći su mu se na meti našli Veljko Đorđević (58), njegov sin Dragan (22) i tašta Marina Kutkurenović (75). Nakon toga ustremio se na kuću Bađikića, gde je ubio 15-godišnjeg Srđana. Siniša Bađikić (36) bacio se na sina, u pokušaju da ga telom zaštiti, ali je Nikola pucao i u njega i teško ga ranio.

Krvnik je zatim likvidirao Branislava Badejevića (31), naočigled njegove majke Bike i onda krenuo ka kući svoje tašte Anike Čogić (62). Usput je naleteo na staricu Vanucu Badarević (72), koja je ipak uspela da izbegne hitac sakrivši se iza svoje kuće, ali to nije uspela njena komšinica Jelica Banković (37). Ona je izrešetana sačmom na ulici, gde je na mestu pala mrtva. Radosavljević je na kraju upao u taštinu kuću i ubio je, urlajući da mu je “stara veštica za sve kriva”. Monstrum je uhapšen sutradan na groblju, gde je, kako je kasnije tvrdio, otišao da se ubije.

(Tpknews.com/Informer)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker