GORI DEPONIJA U PETROVCU NA MLAVI: Gust toksični dim se širi ka Lopušniku, Pankovu i Bošnjaku (VIDEO)

Na deponiji kod Petrovca na Mlavi danas je izbio požar, a vetar koji trenutno duva u pravcu jug-sever gust i toksični dim sa gradske deponije raznosi prema naseljima Lopušnik, Pankov i Bošnjak.

Foto: Facebook/Budza Buki

Dim i smrad sa lokalne deponije je nesnošljiv. Informacija na portalu opštine za sada nema, dok Opštinsko veće i Štab za vanredne situacije opštine Petrovac na Mlavi još uvek se nije oglasio.

Kako se vidi na snimku koji je zabeležio Budza Buki na Fejsbuku, gust crni dim izdiže se iznad same deponije.

Građanima se savetuje da, ukoliko osete prisustvo dima u vazduhu, zatvore prozore i izbegavaju boravak na otvorenom prostoru.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. I ne samo u Kučevu nego i u Golupcu. Sve to je veoma sumnjivo a narod ćuti i dozvoljava da mu se deca i unučad truju. Sramota kolike kukavice žive u Golupcu i Kučevu.

  2. Manite Kucevo Ako niste videli I omirisali dim sa kucevacke deponije. U miru svog neznanj, kukavicluka I asocijalnog ponasanja Kucevljani cekaju Dan opstine I Novi milionski svecani rucak u Hotelu.Gosti sednu u jedino close a Ivan Hotelski plati opt milionski iznos. SAMO da Hotel uzdignemo a kad drzava nudi ovu akciju sa vaucerima to Hotelijerane zanima. Radi protiv Vucica jer mu je takav program

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker