TAKMIČENJE RUKOMETAŠA: Kostolac domaćin rukometašima Braničevskog okruga

Kostolac je ove godine bio domaćin rukometašima Braničevskog okruga iz osnovnih škola.

Takmičenje je održano 26. januara 2018. godine pred brojnom publikom u kostolačkoj Hali sportova.

Foto: Screenshot

Za okružno takmičenje prijavile su se dve ekipe u muškoj i tri ekipe u ženskoj kategoriji. Učestvovale su osnovne škole: OŠ „ Vuk Karadžić“ iz Požarevca, OŠ „ Bata Bulić“ iz Petrovca na Mlavi, OŠ „ Branko Radičević“ iz Golupca i OŠ „ Jovan Cvijić“ iz Kostolca.

Prva polufinalna utakmica odigrana je između ženskih ekipa OŠ „ Branko Radičević“ i OŠ „ Vuk Karadžić“.Obe ekipe nisu bile opuštene tako da nije ni bilo puno golova. Za nijansu je bila bolja OŠ „ Branko Radičević“ i pobedila je sa rezultatom 5:4.

Druga utakmica bila je mnogo zanimljivija jer se igralo finale u muškoj kategoriji između OŠ „ Bata Bulić“ i domaćina OŠ „ Jovan Cvijić“. Publika je gromoglasno bodrila svoje igrače i oni su tokom cele utakmice bili bolji od protivnika. Pobedili su rezultatom 8:1. Sa ovom pobedom OŠ „ Jovan Cvijić“ odlazi na republičko takmičenje.
Poslednja utakmica na takmičenju bilo je finale u ženskoj kategoriji između OŠ „ Bata Bulić“ i OŠ „ Branko Radičević“. Obe ekipe bile su pod pritiskom tako da je bilo dosta faula i tajmauta. Na kraju je ubedljivo pobedila OŠ „ Bata Bulić“ i plasirala se na republičko takmičenje.

Kostolac je bio dobar domaćin rukometašima i njihovim trenerima na okružnom takmičenju što je naglasio i koordinator za fizičko vaspitanje Braničevskog okruga Dragan Ćirić. On je još istakao da: OŠ „ Jovan Cvijić ima dobru ekipu i može da napravi dobar rezultat na međuokružnom takmičenju, kao i ekipa OŠ „ Bata Bulić“.

(Školski sport Srbije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker