PREBIO JE OPŠTINSKI NAČELNIK: Rešenje o otkazu Nataši Đuran iz Požarevca, epilog sukoba sa funkcionerom (FOTO)

Nataša Đuran, pravnica iz Požarevca koju je 28. decembra 2016 godine pretukao Nebojša Milovanović funkcioner opštine Žabari, doskora je radila na invalidsko boračkoj zaštiti, stambeno komunalnim poslovima, prekršajnim postupcima i poslovima pravne pomoći u opštini Žabari.

28. decembra prošle godine Nataša Đuran, sukobila se sa Nebojšom Milovanovićem načelnikom opštine Žabari, i kako Nataša tvrdi Nebojša Milovanović ju je u njegovoj kancelariji tog 28. decembra 2016 godine, oko 14 časova pretukao.

Posle suđenja 14. februara 2017 godine, odlučeno je da se sa Natašom Đuran raskine radni odnos.

Usmena rasprava je održana 14. februara 2017. godine, i na njoj se Đuran branila ćutanjem. Odbila je da potpiše zapisnik sa rasprave jer joj, kako kaže, nije omogućeno da unakrsno ispituje svedoke, odnosno stranke i oštećenog.

Ispitano je sedmoro svedoka od kojih su dvojica Adamović i Milovanović.

U Rešenju tročlane komisije piše da je Nataša Đuran izvršila težu povredu dužnosti jer je 12. decembra prošle godine vičući vređala načelnika opštinske uprave Nebojšu Milovanovića nazivajući ga “majmunom”, “kriminalcem”, “lažni naprednjaci” i da ga je optužila da je falsifikovao rešenje za prekovremeni rad. U istom dokumentu piše da Požarevljanka nije “zaobišla” ni predsednika Skupštine opštine Žabari Dejana Adamovića, tvrdeći da se Nebojša Milovanović prethodnom predsedniku uvlačio u dupe a da to isto sada radi i sa Adamovićem.

Nataša Đuran / Foto: Privatna arhiva

TPKNEWS je početkom godine preneo informacije da su i Đuran i Milovanović podneli prijave, i informacije i slike da je funkcioner opštinske uprave na radnom mestu prebio zaposlenu.

Komisija je nakon rasprave, odlučila da sa zaposlenom pravnicom iz Požarevca raskine radni odnos.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker