GOLUBAC, GRADIĆ IZ SNOVA: Diplomirana Mega kafe kuvarica raspoređena u finansijskoj službi

U Golupcu, malenoj podunavskoj opštini trenutno je ekspanzija u zapošljavanju u opštinskoj samoupravi. Na ceni su kadrovi Megatrenda.

Foto: Linkedin

Tako, na primer, imamo situaciju da jedna diplomirana kuvarica ima diplomu Mega i raspoređena je u finansijskoj službi. Zasluga za ovo je krivično delo njenog partnera. Potpis na dokumenta za izgradnju spornih mostova na reci Pek. Razni sporni ugovori, radovi, javne nabavke i ono najbitnije, vernost svekra u odborničkoj klupi.

Drugi slučaj zapošljavanja sa diplomom srednje poljoprivredne škole u Velikom Gradištu svojevremeno. Zatim Mega i stalan posao u lokalnoj poreskoj administraciji.

Gde se denu zabrana zapošljavanja. Gde se denu stručnost. Gde nestadoše kadrovi. Golubac sve više liči na rapsodiju u Srbiji. Ali, kakva je Vlada Srbije takva je i lokalna samouprava.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

6 Komentari

  1. Zato mladi sa časno stečenim diplomama na univerzitetu u Beogradu i Novom Sadu su napustili Golubac, jer su oni previše pametni i obrazovani pa Mijoviću ne bi pristali da budu marionete i dupelisci. Zato su polupismeni i ponavljači na ceni. Jedan od savetnika Mijovića je i čuveni Mišel koji je poznat kao ponavljač u osnovnoj školi i dugogodišnji konobar. Toliko o stručnom kadru Opštine Golubac. Kakav narod takva vlast i Golubac posta najgora selendra.

  2. Šta se sve događa u ovoj jadnoj Srbiji ne sme čovek ni u snu da zamisli. Počeo sam da se pitam da li ovoj agoniji postoji kraj, šta će posle biti, da li imamo dovoljno kapaciteta u zatvorima da se smeste ove štetočine? Pa ovo je narode uzelo maha, vlast poludela načisto, ne biraju sredstva kako da nas još više upropaste.

  3. Vi mozete samo da kukate nasem precedniku,meni obeco poso i moju zenu ce da zaposli i neka je kresne ako hoce moze i mene ako muse svidjam pozz

  4. Radiša, čega se pametan stidi time se budala ponosi. A o tvoj komentar je odraz tvog moralnog posrnuća.verovatno bi dozvolio da ti Mijović na tvoje oči kreše i decu.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker