SVETLO JE UGAŠENO: Glasajte za bunga-bunga idiota slanjem SNS poruke na 666

Podvođenje maloletnih devojaka u Jagodini tema je broj jedan poslednjih dana u Srbiji. Dok Marinika Tepić insistira da je Dragan Marković Palma kriv i da ima dokaze koji ga mogu odvesti na višegodišnju robiju, jagodinski vlastelin gostuje po nacionalnim televizijama trudeći se da ozbiljne optužbe okrene na jeftinu zabavu za široke narodne mase.

Screenshot

U njegovu odbranu su ustale žene Jagodine, a njihov motiv kad tad će se otkriti. Kao i u slučaju Aleksić, Lečić ili sada Palma neophodne su institucije i profesionalci u njima, da istraže i obezbede dokaze koji ih, ukoliko su optuženi počinili dela koja im se stavljaju na teret, moraju poslati na služenja dugogodišnjih zatvorskih kazni.

Problem su dakle državne institucije koje ne postoje. Zapravo postoje fiktivno. Neki ljudi svakog jutra idu na posao u te državne zgrade i sude po nekom zakonu običnom svetu nad kojima imaju slobodu da se iživljavaju i treniraju strogoću. U slučaju primitivaca sa pozicije moći, ruke su im vezane. Procesi se odugovlače, usporavaju i svaki epilog je na kraju isti. Maksimalno minimalna kazna za okrivljenog. Poslednji u nizu je primer Jutke, koji je odrobijao svoja “surova” tri meseca u Ćupriji.

https://twitter.com/BaOgra/status/1385510831325171713

Dakle, reče Palma, kad bude izborna kampanja ispisaće na autobusu glasajte za bunga bunga. Ovaj narod, koliko je udaren poslušaće Kranga u onom oronulom ljudskom, a ne biračkom, telu i svoj glas pokloniće onome ko im može „na ruke“ udenuti dve ili tri hiljade za gospođe i gospodu.

Situacija je nekada bila kritična, zatim alarmantna, ali sada je potpuno gotovo. Svetlo je ugašeno već duže vreme, a mi poput slepih pasa udaramo u zidove koji su postavljeni čak i tamo gde ih do juče bilo nije.

Glasajte za Ivicu i Palmicu, za Anu i Acu, za Radetu i Voju, za Zoku i Monu, za Dijanu i Nešu slanjem SNS poruke na 666.

Kako se osećate, vi koji ste, bez sopstvenog pristanka, učestvovali u sveopštoj društvenoj orgiji poslednjih 30 godina?

Kako vam se sviđa bunga-bunga Srbija i njena svakodnevica?

Boli li vas duša, uništena mladost i budućnost vaše dece nakon decenija zlostavljanja?

Glasajte i sledeći put za vaše superheroje sa četiri padeža, koji vas srozavaju na poziciju kmetova u zemlji vaših dedova koji su terali haračlije vekovima da bi vi mogli da budete svoji na svome. E pa bunga bunga „će da može“ ta vaša sloboda. Nismo je dovoljno jako poželeli i dali sve za nju. Onda bismo uživali njene plodove, možda.

Do sledećeg bunga-bunga partija.

(Tpknews.com/Luftika)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Krenulo od Jagodine i nadam se da će se poput požara širiti Srbijom. Razmislite da li Vam više vrede sopstvena deca ili pare koje dobijate da se srozate i moralno i roditeljski. Doći će polako na red i Golubac, Gradište i ostala mala mesta. Kao u pesmi Malo selo sve se zna.

  2. Ovaj čovek je etalon napredno-radikalske-julovske bagre, kakvih je srbija prdepuna, do vrhovnog. Nevaspitani, bahati, hvalisavi, gramzivi, ………….čime li smo zaslužili ovakvo moralno posrnuće ovog prostora?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker