Požeženo, zaboravljeno selo kod Velikog Gradišta

U našu redakciju stilga je poruka nezadovoljnih meštana, kako kažu, zaboravljenog sela Požežena koje prenosimo u celosti.

“Prinuđeni smo da se kao meštani sela Požežena obratimo medijima pošto naši dosadašnji vapaji nadležnima nisu urodili plodom”.

“Sramota! Za selo niko ne pita, samo ste tu kad treba da se plati harač i razno razne takse, kao i taksa za održavanje puteva a niko od nadležnih nije došao da počisti sneg od kako je pao. Sete se jedino kad su izbori i dok je direktorka za izgradnju bila iz Požežena, tada su dolazili mali milion puta, a sada ih nema nigde, kao da su meštani ovde stoka!!! Predpostavljamo da je tako u većini sela opštine Veliko Gradište”.

“Evo da pozdravimo i naše drugare iz Elektromorave. Ovo je jedna od par bandera u Požeženu koja je za zamenu, ima i kod vrtića u centru, baš gde deca prolaze svaki dan i niko da se seti da proveri iako ima u selu par njih koji rade u toj firmi.

Zar treba da bandera padne? Ubije ili povredi neko dete, ili povredi bilo koga drugog pa da se neko od nadležnih iz Velikog Gradišta smiluje i da zameni iste. Trebalo bi i uličnu rasvetu prekontrolisati i zameniti, neispravnu ispravnom, kad već plaćamo”.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker