TELO POTPUNO UGLJENISANO! Jeziva fotografija užasa u Laznici kod Žagubice (FOTO)

U mestu Laznica u opštini Žagubica jutros se dogodila tragedija kada je jedan muškarac izgoreo u svom automobilu. Prema nezvaničnim saznanjima Informera do nesreće je došlo jutros oko 06:15 sati kada je vozač automobila ušao u svoja kola i startovao svoj automobil.

Foto: Shutterstock

– Nakon što je upalio auto vozač je počeo da turira mašinu i nenormalno dodaje gas. U jednom trenutku buknula je vatra – navodi dobro obavešten izvor.

Nesrećni muškarac nije uspeo da se snađe i izađe iz kola i ubrzo se najverovatnije ugušio u požaru.

– Automobil koji gori prvi su primetili zaposleni iz kafane ispred koje se dogodila nesreća. Oni su odmah pozvali vatrogasce i pritrčali automobilu kako bi pomogli nesrećnom vozaču, ali u tome nisu uspeli – navodi izvor.

Vatrogasci iz Žagubice su za samo deset minuta došli na mesto nesreće, ali je vatra već zahvatila ceo automobil. Nakon gašenja požara u kolima je pronađen vozač koji nije davao znake života. Nakon intervencije vatrogasaca lekarska ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt nesrećne osobe.

Screenshot

U toku je policijski uviđaj nakon čega će beživotno telo biti prevezeno na obdukciju kojom bi trebalo da se utvrdi tačno vreme i uzrok smrti. Izvor iz istrage napominje da se ispituje da li je požar buknuo ispod haube motora ili je eventualno cigareta vozača izazvala vatru.

– Prve informacije ukazuju da je nesrećni čovek neko vreme bio u kafani nakon čega je seo u svoj automobil. U jednom trenutku izbila je vatra, a on ili je zaspao ili se jednostavno nije snašao. Nažalost ubrzo je došlo do tragedije – navodi izvor.

(Tpknews.com/Informer)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker